Grattis till min duktiga tjej...

Amanda vann andra pris i Hobbyhärvans julkortstävling och ni kan ju tänka er hur glad hon blev.Jag har tagit en bild av henne där hon glatt  visar sina priser.

Glad 9-årig andrapristagare


så här såg hennes bidrag ut


Jag är också glad för jag fick tredje pris. Hoppas att ni har haft en skön första advent och att vi ses igen.
Kramar Eva

Tävlingsbidrag Mimosa....

Bildmålarnas Julkortstävling är det ju klart man vill vara med och deltaga i . De har helt underbart söta stämplar. Jag har använt mig av stämpeln Mimosa Julgran som jag färglagt med MCP-tekniken. Tävlingen hittar du här http://bildmalarna.blogspot.com/2008/11/julkorts-tvling.html  och sista tävlingsdag 30/11.Många kramar  Eva

Äntligen...

Nu har jag gjort klart dörrkarmarna och det blev jättebra. Det känns så himla skööönt.... kan säga att det är inte det roligaste jobbet att göra. Idag har jag en ledig dag och då har jag varit och klippt mig , det behövdes kan jag lova. Middagen är avklarad och tjejerna gick till pulkabacken med detsamma, synd bara att det blir mörkt så fort för jag skulle vilja ta lite kort på dem. Förra veckan skulle jag skicka in ett bidrag till en tävling som Stämpelgården  hade men jag hade tagit fel på dag, men idag visar de bokmärket i sin blogg ändå och jag blir jätteglad för det.
Här kommer det:Har använt deras egen stämpel Bokren som är färglagd med MCP-tekniken .
Ha det skönt i vintervädret och kör försiktigt om du är ute och åker.
Kramar Eva

Redan lördagseftermiddag....

Idag har jag varit i skogen en stund med Zack så han fick söka efter saker jag gömde och det gjorde han som ingenting. Han är jätteduktig. Därefter bar det iväg till stallet för Amanda som skulle rida. Idag fick hon favorithästen som är Annie för tillfället. Det gick jättebra, mycket galopp och ett stort leende på läpparna hela tiden.
Har hunnit med att måla en dörrkarm också, så nu är det bara en strykning kvar på sista dörren. Härligt!!!!
När jag var ledig i torsdags passade jag på att pyssla lite och det blev ett par tändsticksaskar  som jag tänkte visa idag.Stämpeln kommer från Bildmålarna och jag har färglagt den med MCP-tekniken. Papper från Basic Grey samt band, puncinella och halvpärlor.Här har jag använt en Magnolia stämpel från sista klubbpaketet och även den färglagd med MCP-tekniken. Papper från Basic Grey och Inkido. Lite puncinella, halvpärlor och olika band i tagen.

Ha en lugn och skön lördagskväll, själv ska jag ut på trivselkväll med mina jobbarkompisar och äta på restaurang (men jag ska också ta det lugnt)

Många kramar  Eva

Ny veckoutmaning...

hos Magdas . Den här veckan ska man använda en stämpel som inte är en  julstämpel och göra ett julkort. Jag valde att använda High Hopes stämpel Group Hug Bears och papper från Basic Gray och Inkido samt lite halvpärlor och häftklamrar. Jag har färglagt med MCP-tekniken. Här kommer mitt bidrag....Ha en riktigt skön fredag så hoppas jag att vi ses igen.
Kramar Eva


Lammisar...

Färgutmaning i brunt och turkost. Det är hos Magdas man hittar den utmaningen. Jag har använt My Minds Eye papper. Filtbokstäver och blommor, har använt silvertråd som jag virat runt en penna att fästa bandet som jag dragit upp ur blommans mitt. Har satt en tag i andra sidan och lite punchinella.
Lo´n är 30*30 men jag kan inte fixa bilden så att det ser bra ut.

Det är Amanda och Hannas små härliga lammungar


Det var allt för i kväll.
Många kramar från Eva


Jag fortsätter...

att måla dörrkarmar.Det går bra, en är klar den andra på god väg och den tredje får vänta. Hanna har lekt med en kompis och då ville de pyssla lite, jag hann att göra  en tändsticksask. När dom  hade pysslat färdigt kom Amanda med sin kompis och de ville också göra tändsticksaskar så då passade  jag på att göra ett criss-cross kort. Det har varit en pysselsöndag kan man säga. På morgonen var det så härligt väder så jag gick en långpromenad med Zack det var skönt.

Criss-cross kort med Magnolia stämpelTändsticksask med Pandurostämel


Denna veckan blir det mycket jobb så det blir väl lugnt på bloggen men jag kommer tillbaka, har lite alster i bakfickan om jag hinner sätta mig vid datorn.
Ha en skön kväll
Många kramar Eva

Lite av varje...

Vi håller på för fullt med renovering av badrummet som är uppe så det är lite stökigt här hemma. Det blir ju grejor överallt men jag hoppas att det blir bra så småningom. Jag har målat dörrkarmen in till badrummet för det ska vara vita dörrlister nu och då de gamla är bruna så måste jag ju måla, det går faktiskt riktigt bra. Det som är lite tråkigt är att när man är ledig från jobbet så är det tusen andra saker som skall göras.
Idag fick Fredrica och Martin sin soffa som de hade köpt. Vi hjälpte till att hämta den och bära upp den till lägenheten, de var så glada att den kommit hem och det blev jättefint .
Jag har inte hunnit med att pyssla så mycket den här veckan har bara förberett lite genom att måla några stämpelmotiv så då får jag visa ett kort som jag gjorde förra veckan.En av mina första Magnolia stämplar har jag använt på detta julkort .
Tack för idag och ha en skön kväll
Kramar Eva

Tredje pris...

på en av utmaningarna som Stellas hade förra helgen då de anordnade cyber crop.Man blir jätteglad när man ser sitt namn bland vinnarna. Det var jättemånga snygga alster som var med i olika tävlingar,  jag hann med att vara med i sju olika, det ger mycket inspiration att se allas olika Lo´s och kort.

Mitt bidragIdag har det varit en dag full med aktiviteter, tjejerna har haft uppvisning med kören, därefter hem till svärmor och fira henne på födelsedagen. Vi fortsatte med bowling och middag hos mina föräldrar . Barnen har ju gratulerat pappa med presenter på farsdag också.
Så tack och godnatt
Kramar Eva

Idag ska jag fira...

Ulla-Carin som fyller 50 år. Hipp hipp hurra för henne . Jobbarkompisarna är hembjudna till henne i kväll och det ska bli roligt.Har gjort ett kort till henne men visar det lite senare ifall hon skulle kika in här och titta.
Idag tänkte jag visa en Lo på våran voffsing Zack och ett kort som jag gjorde förra helgen när jag deltog i Stellas cyber crop.

Nu ska jag se om jag hinner måla lite innan vi ska äta och det är dags att klä om till festen.
Många kramar
Eva


Lite snurrigt...

känns det idag, vi har fått nytt kassasystem på jobbet så det är mycket man ska lära sig .Det tar väl ett tag kan jag tänka mig. Det är tur att man kan sitta och ta det lite lugnt vid datorn på kvällen när småtjejerna har gått och lagt sig. Jag var förbi Hobbyhärvan idag och kollade in alla bidrag i julkortstävlingen och det var många som var riktigt fina.
Idag kommer två Lo´s som jag gjorde i helgen på Hanna, den ena är med ett kort där hon är lite mindre men det är ett så mysigt kort som jag hade i gömmorna.och här tycker jag att hon är så lik Ronja RövardotterHa en fortsatt skön kväll
Kramar Eva


Julkortstävling...

hos Hobbyhärvan. Jag och små tjejerna passade på att göra varsit kort som jag har lämnat in. De ska visas i skyltfönstret fram till och med den siste november och alla som vill kan gå in och rösta.Det är jättemysigt att sitta och pyssla med tjejerna för de pratar hela tiden om både det ena och andra.Här kommer deras bidrag

                     Amanda                                                          Hanna


och jag gjorde också ett och här kommer det , naturligtvis har jag använt min favoritstämpel .I helgen har det varit Cyber crop hos Stellas och jag har hunnit med att göra sju av utmaningarna , det är jättekul för man blir så inspirerad. Jag tänker visa mina alster lite då och då men visar en jag gjorde på Fredrica .Hoppas att Ni har haft en skön helg och glöm inte bort att jag blir jätteglad om ni skriver en kommentar.
Ha en skön kväll
Kram Eva


RSS 2.0