Rosa Bandet....

det har ju varit insamling på internet , tv och i affärerna har man kunnat köpa Rosa Bandet det har även kommit ut stämplar till förmån för insamlingen så då köpte jag en som jag har använt till ett kort som jag har vikt till en  "diamant" .
Papper från g.c.d och stämpeln är Tilda med hjärta som jag färglagt med MCP-tekniken, under stämpeln som jag fäst med 3D kuddar har jag tyll. Kram har jag stämplat med Reprint clearstamp.Så om Du ej har hunnit vara med att stödja bröstcancerforskningen ta dig tid att köpa dig ett Rosa Band som finns i de flesta affärer.
Ha en skön kväll
Kram Eva


Söndag kväll...

och helt slut.Det har varit en helg med bara kalas, känner mig helt svullen av alla godsaker jag har stoppat i mig.
Vi var och firade min brors flicka idag och hon hade gjort en jättegod tårta. Gjorde ett kort till henne med min nya stämpel från Sarah Kay, jag har färglagt med akvarell och pappren kommer från Melissa Frances.Hade Hannas barnkalas på förmiddagen och det var jätteroligt för alla barn var med på lekarna och hade roligt. Vi var ute och letade godispåsar i regnet men det var det ingen som märkte.Hoppas att Ni har haft en bra helg för det har jag, vill säga tack till min big sis och hennes Anders för en trevlig lördag.
God natt på er allesammans
Kram Eva

Fullt upp i helgen...

Idag är de dags för stallet igen, Amanda ska rida. Direkt när hon är klar är det bara att klä om och åka till syrran där vi ska fira hennes kille som fyller år.Har gjort ett kort till honom naturligtvis, det är svårt att göra kort till killar/män tycker jag så jag får väl träna extra på det. Imorgon fyller brosans dotter år och då ska vi fira henne men först ska vi ha försenat barnkalas för Hanna. Äntligen! Hon har väntat så men tiden bara rusar fram.Kortet till Anders: Här har jag använt papper från We R Memory Keepers , stämpeln har jag embossat och ett sammetsband.

Ha en bra dag.
Kram Eva

Tisdagskväll...

Har gjort ett kort nu på kvällen som vi ska ge till våran chef som fyller 35 år på torsdag. Hoppas att hon gillar det.
 Igår var jag inne på min favorit butik  i stan,  Hobbyhärvan och handlade lite papper,band och en Sarah Kay stämpel (kommer visa kort senare med den stämpeln). Så länge visar jag ännu ett kort med stämpeln från Panduro och papper från Inkido och allt material har jag köpt på Hobbyhärvan.Visar ett till när jag ändå håller på....Här har jag gjort en tag som man kan dra upp och på den står det   (Från oss alla till er alla en riktigt god jul) har satt fast snöflingorna med distanskuddar och så har jag färglagt med MCP-tekniken.
Kom ihåg att jag blir ju jätteglad om just Du lämnar en kommentar.
Ha en skön kväll och en bra dag imorgon
Kramar Eva


Godmorgon...

har följt tjejerna till skolan och gått en långpromenad med Zack. Börjar vid tolv idag och då hinner man ju göra lite innan man åker iväg. Har kollat runt lite på mina favorit bloggar och det är alltid roligt.
Idag skulle Simon åka till Bodaborg (det är ett ställe där man går in i celler och ska lösa problem) äventyrshus kanske det kallas. Det var fritisgården som anordnade och det var många utav ungdomarna här hemma som skulle med. Hoppas de får en bra dag.
Visar idag ett litet julkort som jag gjorde i helgen som var, det är ju redan fredag igen.Stämpeln och papper kommer från Inkido och jag har färglagt med MCP-tekniken. Det var föresten den här stämpeln jag fick av min älskade dotter Fredrica.
Ha en skön dag och en mysig fredagskväll
Eva


Vilken lyx...

slutade vid klockan två och härligt väder. Tog en långpromenad med Zack när jag kom hem. Hanna skulle leka med en kompis som kom hem till oss och Amanda stack iväg till bästisen. Simon hade med sig muffins hem som han hade bakat i skolan så dem smakade vi till kaffet efter maten. Det var mycket gott.
Fredrica ska fira sin kompis på lördag som fyller 20 år och då bad hon mig att göra ett kort och det tänker jag visa Er idag. Jag har använt papper från s.e.i och spetsband/ tyll/ band samt hjärtan hängen.I inner kortet har jag stämplat en swirl i ljusrosa.

Födelsedagskort


Kom ihåg att jag blir jätteglad om just Du lämnar en kommentar.
Ha en skön kväll
Eva

Kvällen närmar sig...

och jag vill visa Er en Lo på min son här några år yngre men fortfarande både lille och store bror. Har scrapliftat en Lo av Ängel60 som hon kallar "Cool" den kan man se i galleriet på  Svensk Scrapbooking.
Jag har använt W R Memorykeepers papper och limfärgade thickers och clipboard från Best Creation.

Simon


Min dag har varit bra med långpromenad med Zack och de vanliga sysslorna. Jobbat på eftermiddagen och det gick jättebra.
Ha en skön kväll
Eva


Jag lyckades till slut...

med att ladda upp bilderna i Galleriet på Svensk Scrapbooking så att jag kunde vara med på deras Cybercrop. Det är ett elände när man inte kan men man lär sig ju när man får traggla lite. Jag tänkte visa en Lo och ett kort som jag gjorde igår.

Skolstart för Hanna


Har gjort den efter en skiss som fanns bland utmaningarna.

Julkort


På den här utmaningen fick man inte använda de traditionella julfärgerna grönt och rött.
Tyvärr blir mina kort på Lo inte så bra men jag ska låna Fredricas kamera och se om det blir bättre.
Ha en skön eftermiddag
Eva

Hemma igen...

efter kursen som var intensiv med många mat och dryckesprovingar. Det är så himla kul och man lär sig något nytt hela tiden.
Morfar fyllde 90 år den 10 oktober så vi firade honom igår med stor fest. Han är pigg för sin ålder och det är härligt att se honom och mormor fortfarande tillsammans, de är jättegulliga.
Idag har jag varit med på  Cybercrop som Svensk Scrapbooking anordnar men jag har problem med att ladda upp mina alster, så vi får se hur det går.
Ha en skön kväll
Eva

Små tjejerna...


har nu blivit några år äldre men det gör ju inget när man hittar kortet som man vill använda, tyvärr så syns det lite suddigt jag vet inte riktigt vad jag gjorde när jag fotade Lo´n har försökt flera gånger men det blir inte bra.
Idag ska jag åka på kurs i Stockholm, känns lite nervöst för jag blir ju alltid "förvirrad" i storstan, men min kompis Ewa kommer och tar hand om mig när jag kommer dit. Jag tycker det ska bli roligt med kursen man behöver ju alltid lära sig lite nytt.Amanda och Hanna

Jag kommer att sakna Er alla här hemma.
Kram  Eva

Amanda i stallet....

och imorgon är det dags igen. Önskehästen är Annie eller Athena. Därefter ska barnen sova över hos farmor och Kalle för vi ska på cykelfest.
Imorgon har vi även kanelbullensdag och jag får se om jag hinner göra några bullar i helgen annars blir det på måndag för då är jag ledig.Jag måste ju hinna med att göra lite kort också, fick nämligen en ny stämpel och presentkort av min dotter Fredrica igår och jag fyller inte ens år. Man blir så himla glad.
Ha en bra helg
EvaRSS 2.0