Åååhhh....

det luktar så gott i mitt hus.Har varit ledig måndag och tisdag och då har jag passat på att storstäda nedervåningen. Det är så skönt när det är gjort,det behövdes verkligen.Men jag har ju hunnit göra ett par kort också och tänkte visa ett av dem ikväll.
Papper från All My Memories,Tilda med lingonmuffins färglagd med MCP-tekniken, knappar med tyll och organzaband .Nu så ska jag ta lite kvällsfika med äpplepaj och vaniljsås och det ska bli mums.
Ha en skön kväll
Eva


Vaknade med...

huvudvärk, det är väl typiskt när man är ledig.Men jag har piggnat till och har målat lite.Tänker visa några kort som jag gjort efter en skiss av Birgit.

Jag har använt Magnolia stämpeln "Tuffa Tilda" och papper från Melissa Frances, halvpärlor och lite mouliné garn.Här har jag använt likadana papper men fjärilstämpel, band och knappar.


Ha en skön söndag i det vackra vädret.
Eva

Torsdag kväll......

Tänk vad fort en dag går. Har städat och varit i simhallen med småtjejerna sen var den dagen gången.Har nu på kvällen gjort ett criss cross kort i rosa och grönt med en av mina senaste stämplar "Dillis" som man hittar hos www.magdas.se  jag tycker den är jättesöt.
Idag blev jag jätte glad för jag hade vunnit andrapris i en tävling hos Pysselgården. Väntar med spänning på priset som ska dimpa ner i brevlådan.
Ha en fortsatt skön kväll
Eva


Crazy kids.....Hanna, Amanda och Simon

Fredrica var inte sugen på att larva sig framför kameran men tre av fyra är bra utdelning.
Jag gjorde den här LO´n efter en utmaning på  www.pysselgard.blogg.se  man skulle
blanda svartvita och färg fotografier. Från början skulle jag ha alla tre som svartvita men bestälde
fel och tur var väl det. Pappret är från We are Memory Keepers och jag har använt lime
färgade thickers och banden har jag sytt fast med symakinen.
Ha en skön kväll
Eva

Fotboll i Totebo...

 och det blev vinst för laget med 7-2.Bra kämpat !!!
Tyvärr har jag gått och blivit förskyld och just nu känns det inte alls bra. Tar det lite lugnt nu, försöker sitta och pyssla lite.
Idag tänkte jag visa en LO som jag gjort på Amanda och hennes farmor som hon älskar väldigt mycket, jag tycker att det är en härlig bild på dem. Har liftat  från Thereses LO som ni kan se på  www.stellas.se under fliken tävling.
Ha en skön kväll
Eva

Farmor och Amanda


Simon...

Har nu fått hjälp med mina bilder så att jag kan visa några Lo´s och den första är på min son som var på fotbollsläger i Växjö nu i somras. Han var verkligen en nöjd spelare när han kom hem.
Jag får nog träna hela natten på att fixa kort så att jag kan visa Er flera bilder som jag gjort.
Lördagen har gått fort har haft Fredrica och Martin på middag och innan dess var det stallet.
Ha en lugn och skön kväll
EvaLedig torsdag...

och regnet det bara öser ner, men vad gör det när man kan pyssla mellan varven av tvätt, matlagning, promenader med Zack. På jobbet är vi med i en tävling (Livslunken) där man mäter hur många steg/eller hur långt man går på en dag och då har ju jag tur eftersom jag måste ut med Zack . Det är roligt att se hur många steg det blir på en dag.
Idag har jag gjort två kort och en LO så jag har haft flyt.
Tänker visa kortet som jag gjorde i gröna toner . Har använt mönstrat papper från Inkido Scrap Collection, har använt mönstersax till våg kanten vid spetsbandet och halvpärlor, stämpeln har jag bara målat bakrunden på för att lyfta fram fjärilen.
Ha en skön kväll
Eva
Du kan även se kortet på www.kortifokus.se  där jag är med i månadens tävling efter en skiss av Kicki-08

En stor dag...

Idag ska familjen på bröllop och dop och det ska bli jätte kul. Småtjejerna är fulla av förväntan och glada för att de äntligen ska få ha sina nya kläder.Naturligtvis har jag pysslat ihop kort men boken till Melvin hann jag inte klart så
den får jag ge dem senare, tiden räcker liksom inte till.
Dopkortet har jag gjort efter en idé av Lauren Meader som hon visade i juli numret av Cards. Bilderna har jag färglagt med akvarell och stämplarna kommer från Panduro.Bröllopskortet är en vikt väska i rosa toner med blandade blommor .Jag hoppas att de blir glada och att de får en jätte bra dag.
Ha en bra dag och kväll
Eva

Dopkortet


Bröloppskortet
Tyvärr blev sista korten lite mörka.

Vart tog helgen vägen...
Det har varit en fullspäckad helg med jobb, kalas och musikal som Amanda var med i, och naturligtvis ett bullbak.
Har pysslat lite men väntar med att visa för det är ett bröloppskort och en doppresent.
Idag har vi varit och hälsat på Fredrica och hon bjöd på toscakaka och den smakade helt underbart.Hon är nog lik
mig när det gäller bakning. Idag tänkte jag visa ett litet kort på våran fina hund Zack .
Ha en skön kväll
EvaFredrica har flyttat....

hemifrån, det känns lite konstigt men jag vet att hon kommer klara sig bra.Har varit och hjälpt henne lite med att diska och hänga upp gardiner.Har haft två lediga dagar och det har varit skönt men tiden går alldeles för fort.Jag har naturligtvis gjort ett kort som Fredrica ska få när vi ska dit och hälsa på och gratulera till första lyan.
Har gjort ett vikt kort med papper från Panduro och använt blandade svart vita blommor och ett band.
Ha en fortsatt skön kväll
EvaRSS 2.0