Ett dekorerat ljus....

och tre kort till CC´n hos  Scrappiz  har jag hunnit att göra i helgen. Det är jätteroligt att vara med på tävlingarna de har i sitt forum, mycket fina priser i varje utmaning.  Visar  ett par av bidragen här och nu    

Jag tror att det var ca 20 utmaningar så om man hade haft mera tid så...................
Ljuset gav jag till svärmor/farmor idag när hon  var här och fikade och hon blev jätteglad för det.
Längtar till nästa söndag för då ska jag och Åsa träffas hemma hos mig och scrappa tillsammans. Vi kommer säkerligen få ett par småscrappare med oss också så jag får planera för hur vi ska sitta.

Hoppas att ni haft en lika bra söndag som jag
Kramar Eva


BlogCandy hos Deleelsia

Sitter och kikar runt lite på olika scrapsidor och hittar därifrån till många intressanta bloggar  där man kan finna mycket inspiration.  Hittade bla den här bloggen  som heter Deleelsia  och hon gör jättefina Lo´s och kort. Fram till den 28 februari kan man vara med på en utlottning av det här paketet . Mmmmm det skulle inte vara så dumt att vinna det  härliga paketet.Nu hoppas jag på god tur och till er önskar jag att ni får en skön söndag.
Kramar Eva


Här kommer två...

kort som jag gjorde i veckan. Först ut är ett kort efter en skiss av Nita på Kort i Fokus. Det är med stämpeln Tilda med hjärtan och papper från Inkido.Mitt andra kort är med en hund stämpel som kommer ifrån Bildmålarna och papper från Inkido. Det här kortet fick Therese (min jobbarkompis) av mig tillsammans med ett par böcker.Har varit en härlig dag att vara ledig på. Vi har varit i skogen och gått, vi tände grillen vid morfars jaktstuga och åt korv och drack varm choklad. Mums!! Jag tror att vi var trötta allihop efter det för det har inte hänt så mycket mer idag. Ska plocka fram lite pyssel nu och se om jag kan göra någon Lo som omväxling eller föresten jag kanske bara målar lite.
Ha en skön kväll och hoppas vi ses snart igen.

Många kramar  Eva

Pssst.. lämna gärna en kommentar så vet jag att just du har kikat in.


Ett tjejigt babykort

När jag hade gjort ett kort som ej var rosa eller blått så ville jag verkligen göra ett i rosa. (Det är ju min favoritfärg) Jag använde även här en stämpel från Panduro och färglade den med MCP-tekniken. Papper från Melissa Frances. På den lilla kronan står det princess.
Idag har jag varit ledig, inte gjort så speciellt mycket, har känt att jag bara måste ta det lite lugnt.
Ha en skön kväll och hoppas vi ses igen
Kramar Eva

Psssst
, jag blir jätte glad om du lämnar en liten kommentar, så vet jag att du varit här.

Härliga vinterdag..

Har varit ute och gått med Zack och det var jätteskönt ute. Träffade på några andra hundägare,så hundarna fick leka och busa i snön, de hade verkligen roligt och var som snögubbar i pälsen. Nu sover Zack skönt och lär nog göra det en stund.
Tjejerna är i pulkabacken och åker, jag ska gå dit och ta lite kort på dem när de swishar fram.
Igår pysslade jag lite och skulle göra ett kort till en utmaning som de hade på Kort i Fokus, men jag hade läst lite fel så jag kunde inte lägga upp kortet där för det skulle vara cirklar i lager och det hade ju inte jag gjort och jag var inte ensam om det heller. Skönt!
Här kommer mitt kort och det är gjort på en gammal repig cd-skiva:Papper från Inkido och stämpeln kommer från Bildmålarnas vårkollektion och jag har färglagt med MCP-tekniken.Tänkte mig att man kunde hänga upp kortet som en liten tavla. Både Amanda och Hanna ville ha den så jag får nog göra en till.

Idag fyller min jobbarkompis Therese år och jag önskar henne en bra dag. Hipp hipp hurra !!!! Kommer att ligga en liten överaskning i hennes skåp på tisdag när hon kommer till jobbet ifrån mig. Kanske kommer det att visas på bloggen vid ett senare tillfälle.
Tack för att ni kikade in och ha en skön söndagseftermiddag och kväll.
Kramar Eva

Grattis Martin!!!!!

Idag fyller Martin 20 år och vi var och firade honom i går kväll. Fredrica hade bakat mycket goda kakor som vi fick smaska på, med andra och så är hon väldigt lik sin mamma på den biten.Vi fick en present av Martin och det var en demo skiva med hans band Vicious Maggot. De spelar deathmetal och trashmetal så om du vill höra dem kan du kika in på deras sida www.myspace.com/viciousmaggot   och lyssna. Det kanske inte är min typ av musik men de är duktiga på det de gör. Stort grattis till dig idag Martin, hipp hipp hurra.

Ett kort gjorde jag naturligtvis och det är i storleken 9,5*9,5 och det tänkte jag visa idag.Idag är det stallet som gäller, Amanda ska rida. Hon skulle få rida på Hildur idag och det är hennes favorithäst just nu.
Hon ska rida kl:13,00 men hon har redan klätt om och håller på att skära morötterna som hon skall ta med till Hildur. (Nu är klockan ungefär nio.)
Ha det bra så länge och hoppas vi ses snart igen.
Kramar Eva

Babykort....

som ej är gjort i rosa eller blått. Det var en av utmaningarna hos Kort i Fokus den här veckan. Jag fick till det här kortet i lila och grönt. Stämpeln är från Panduro och färglagt med MCP-tekniken.Nu ska jag göra två annanaspajer, en ska jag ta med till jobbet i morgon för vi ska ha möte och då måste man ju ha något gott. Den andra ska jag bjuda på ikväll när mamma och pappa kommer och hälsar på. Önskar de redan var färdiga för jag är JÄTTESUGEN!!!!
Ha en skön eftermiddag och kväll och hoppas vi ses snart igen.
Kramar Eva


Kort med hjärta..

På Kort i Fokus forum kan man under februari månad vara med på utmaningar varje dag, och eftersom jag var ledig idag så har jag passat på att göra ett par. Första utmaningen var att göra ett kort med hjärtan, man fick använda vilka färger man ville och det var tvunget att vara med minst ett hjärta.
Så här blev mitt kort:Kortet har jag vikt som ett Z, och använt papper från My Mind´s Eye, tags ,band och ett hänge (hjärta) samt lite punchinella. På insidan har jag använt thickers till namnet på den som skall få kortet.

Ha en skön kväll och hoppas vi ses snart igen.
Kramar Eva


Ett födelsedagskort...

fick en beställning på ett kort där önskemålet var att det skulle vara i färgerna svart och vitt. Hittade jättefina papper och band på Hobbyhärvan. Jag valde att göra ett kort med en annorlunda vikning och dekorerade insidan med blommor, bling och band samt punchinella.


Helgen har gått fort , i fredags efter jobbet var vi och firade Fanny, Amanda har varit i stallet och haft en kompis som sovit över. Daniel och jag tog en härlig långpromenad med Zack idag, och medans vi var ute och gick gjorde Simon semlor och det smakade fantastiskt gott efter promenaden.
Ha en skön kväll och hoppas vi ses snart igen.

Kramar Eva


RSS 2.0