Härliga sommar candy.........

Ännu en härlig candy och den här gången är det House of Inspiration som har en, titta vilka godsaker du kan vinna.



Jag tar gärna en lott och hoppas på tur. Vinnaren presenteras 4 juli.

Blogcandy.........

hos Motivet. Det är dessa supersöta stämplar man kan vinna, naturligtvis vill jag vara med och tar en lott med en endaste gång. Om du vill vara med så läs här hur du ska göra.



Visst är de söta. Du har fram till den 4:e juli på dig om du vill vara med.


En Lo, ett kort........

Hos Svensk Scrapbooking är det en cyber crop som är i full gång. Den startade den 19:e och håller på till söndag den 28:e. Jaaaaaaaaá jag var tvungen att göra några av utmaningarna, det är ju så himla kul. Även om det har varit superbra väder och vi har varit på badstranden varje dag så har jag klämt in lite pysseltid sent på kvällarna. Utmaningarna  på cc´n var att tolka skisser på både Lo´s och kort, många härliga skisser, synd att jag är en sådan långsam scrappare för jag hinner ju inte så många men men här kommer de två jag har hunnit med att göra.

Först ut blev en skiss av Jeja





Kort på Amanda i midsommarkransen, blev inte helt nöjd med rubriken, kanske byter ut den om jag hittar några snygga thickers som passar bättre.



En närbild på blommorna.

Nästa kort är efter en skiss av MiaS





Insidan



Stämpel från Bildmålarna och papper från Maja Design, band, bling och ett hänge.

Sen måste jag bara visa vilka härliga blommor jag vann från House of Inspiration när jag kommenterat på deras blogg där de visar så många härliga alster som ger så mycket inspiration. Ta en titt och se efter själva, det rekomenderar jag.



Tack Jessica!

Nu ska jag dricka  "lite"  kaffe och gå min bloggrunda, därefter får jag förbereda inför imorgon då det blir en heldag med fotboll då Amanda ska vara med på Akzo Nobel cup i Gamleby. Det är en av  Sveriges största endags cup så det kommer vara en hel del barn med och spela. Kuuuuuul!!!!!!!
Så ha det bäst tills vi ses igen vänner...........











Award........

Se vilken härligt egen gjord award jag fått av Angelica/DolliverTusen tusen TACK!!!!! Visst dricker man endel kaffe när man sitter och kikar runt. Det är ju så gott ............mmmmmmmm.....och vem tar inte en godsak till ?????
Har även fått den av två andra härliga scrappvänner BellaMio och Anneli . Jag blir så himla glaaaaaaaaaaaaaá. Tack så jättemycket, goa vänner.
Kika nu in på deras bloggar jag lovar att ni inte blir besvikna för de är så duktiga och gör så mycket fint.



Jag skulle ju naturligtvis vilja ge denna tillbaka till dessa tjejer och även till Louise, Sofie, Essmo, Petra, Linda för jag brukar alltid kika in hos dem när jag går min bloggrunda, jag hittar alltid härlig inspiration hos dem.
Ha nu en riktigt skön kväll..........


Hamster jakt.........

har vi haft nu på förmiddagen. Hur svårt kan det vara att få tag på den lille rackaren? Jodå det tog över en halvtimma att få
tag på Linus.Men se så söt han är.........och nu så har vi lagat buren där han smet ut.



Igår på kvällen hjälpte Hanna mig att dra lott om vem som skulle få stämpeln och blommorna  och här kommer resultatet



Namnlapparna och blanda de hopvikta lapparna i burken och den här lotten tog Hanna
Och vinnaren är............



.......................................



.......................................




Grattis Sofie!!!!!
Jag har din adress kvar så jag lägger brevet på lådan idag.

Nu måste jag packa och göra tårtan så att allt är klart när vi ska åka till min syster och fira midsommar.
Glada midsommar hälsningar från ett vackert Småland

Jag är sååååå glad......

och stolt för jag har fått min andra Kaos-award och den har jag fått av Louise. En supergullig tjej som jag lärde känna i Oskarshamn på träffen som vi var på  i april. Hon gör så många härliga alster och är en mycket go´ vän som skriver en liten rad då och då.  Här kommer det underbara kortet som jag fick, stämpel från Sarah Kay är färglagd med MCP-tekniken, som hon nyligen börjat måla med och det är såååå fint gjort. Så här fint skrev Louise i sin blogg om varför just jag skulle få den här awarden.

En otroligt duktig scrappare.
Jag har lärt mig väldigt mycket av henne.
Hon är också jätte gullig person som ger både tips och råd.
Hon har en blogg som jag gärna hämtar inspiration i från.



Kan man bli annat än glad????? Kortet har naturligtvis fått en speciell plats i min bokhylla.
Massor av kramar till dig, Louise.

Har du inte hört talas om vad en Kaos-award så titta i det här inlägget.

Senare ikväll kommer jag få hjälp av småtjejerna att dra en vinnare i min lilla utlottning så imorgon (midsommarafton) så kommer det att avslöjas vem som kommer att få ett litet brev på posten. Spännande..............


Första semesterdagen........

och solen lyser men det blåser halv storm ute. Men jag har pysslat lite i trädgården och städat. Tjejerna är med på sommarfotbollsskola den här veckan så det är så tyst i huset så då måste man ju hitta på en massa.  Förbereder lite inför imorgon då vi ska fira Simon och Fredrica och hela tjocka släkten kommer hit.

Idag tänkte jag visa ett bröllops kort som jag fick på beställning  för lite sedan. Ett criss-cross kort med spets, rosor och papper som ser ut som moarétyg. Silverhjärtan som jag sytt fast i spetsen. På kortet inuti har jag använt min nya kantstans och skrivit  en hälsningen på datorn.



För några dagar sedan så passerade räknaren 1000 besökare och det ville jag fira lite extra med en liten överaskning till den som var den tusende gästen men jag vet inte om den som var det inte vågade skriva det i kommentaren så jag har en liten utlottning på det här inlägget istället. Det som vinnaren får är en stämpel från Bildmålarna och blommor från Petaloo. Det enda du behöver göra är att skriva en liten rad i detta inlägg och det kommer gälla fram till nästa inlägg som troligtvis kommer på torsdag. Så jag hoppas att du vill vara med.



Sist men inte minst vill jag tacka för alla goá kommentarer som jag fått i tidigare inlägg........ kan inte med ord beskriva hur glad jag blir så jag vill ge er massor med kramar. Så tills vi ses igen............

Blog candy hos Stämpelboden

Här får man chansen att vinna Stämpelbodens nya stämpelkit som är helt underbart. Så kika genast in till dem.



20-åring, student och vinst.........

Tänk att det redan har gått 20 år sedan jag åkte in till BB i Västervik och födde våran dotter Fredrica. Vart har tiden tagit vägen? Det har blivit en ansvarsfull vacker kvinna av det lilla hjärtegrynet. Grattis kramar till dig. Vi älskar dig!



Trodde knappt det var sant när jag gick in på Tingturas blogg och såg att jag vunnit. Jag var tvungen att byta sida för att kolla så att det stod likadant när jag tittade igen, och det gjorde det. Jippie!!!!
Det var efter en skiss som Kristina Mårdby på Tingtura hade ritat. Större bilder kan du se lite längre ner i bloggen.



Igår tog Johannes (min mans lillebror) studenten och vi var där och gratulerade honom med blommor och gosedjur. Hade gjort ett kort med fack för pengar till honom som present och så här blev det.



En hängel pojke från vårkitet målad med MCP-tekniken, papper från Graphic45, rosor och band. Skrev ut sången Sjung om studentens lyckliga da´r på datorn och dekorerade insidan med den. Har använt min nya kantstans som jag köpt hos Hobbyhärvan, har önskat mig en sådan rätt länge nu och är jätteglad att den kunde flytta hem till mig. Springan för pengarna gjorde jag i storlek för hundralappar och den fylldes på med pengar från alla som var med på presenten.



Har även gjort ett kort till som Johannes skulle få och det gjorde jag efter en utmaning som fanns med på Kort-i-Fokus cc förra helgen och det blev så här.



I torsdags kväll var det alltså en hektisk kväll med mycket pyssel som skulle bli färdigt i tid till fredagen. Johannes fick en Lo som gästerna kunde skriva små hälsningar på under kvällen, jag gjorde den ganska lik den jag har visat tidigare (titta på Fredricas lite längre ner i bloggen).
Tänkte att jag var nog tvungen att göra lite snabbscrap om jag verkligen skulle hinna, och så det fick det bli när jag gjorde tack kort till blommorna som Hanna´s fröknar skulle få av barnen i Skalbaggen.



Det var allt för i kväll go´ vänner, Tack för alla gulliga kommentarer, jag blir så glad för alla snälla ord ni skriver.
Massor med .......


Några kort till cc´n.......

hos Kort i Fokus som har en nystart på sin blogg och firar detta med en mini cc. Temat för juni är färgläggningstekniker och de visar hur man använder de lite olika tekniker som finns i färgläggning. Så ta och gör ett besök och läs mer om det "nya"


Det har varit en helg med mycket aktiviteter så jag har inte hunnit pyssla så mycket men man får vara glad för det lilla. Tänkte visa några bidrag som jag hann med iallafall. Jag har blivit otroligt inspirerad av en tjej som heter Linda och hon gör så snygga enkla kort utan att det ser tomt ut så jag gjorde ett försök med detta kort till utmaningen "Less is more" med tema Stillhet



Jag har använt stämpeln från Stämpelgården med Versa Mark och suddat med torr chalks så att det ska se ut som dimma. Enfärgade cardstock och doodlat runt kanterna.
Nästa kort är ett sommrigt grattiskort med motiv från Sarah Kay, är färglagt med MCP-tekniken pappren kommer från Melissa Frances och WishMade. 



Många roliga utmaningar som jag tar med mig och sparar för att kunna hitta inspiration i senare.
Skolavslutningen närmar sig med stormsteg och jag har några studentkort kvar att göra så det är väl bara att sätta fart såååååååå vi får träffas en annan dag igen.
Tack för att ni tittar in och är det just du som är gäst nr 1000 så hojta till det finns en överaskning att hämta.
Massor av.........

15-åring, award........

Idag fyller min älskade pojke 15, MOPPE. Jippie idag fick han äntligen köra den, den har stått i garaget och han har kollat och gasat , känt och klämt i ett par veckor så ääääääntligen.........
Vi överaskade honom i går kväll med tårta, paket och skönsång för vi visste att vi inte skulle få se honom så mycket i dag och vi hade rätt.
Grattis Simon!!!!



Award



För någon vecka sedan blev jag tilldelad/utmanad med denna fina award från  Louise och Anneli . Besök gärna deras bloggar och titta på allt fint.  Man ska skriva 10  saker ärligt om sig själv , så då är det väl bara att börja.....

1. Gillar att vara hemma när jag är ledig, även om jag måste städa och tvätta.
2. Jag är fruktansvärt kvällstrött.
3. Sjunger hellre än bra.
4. Skrattar gärna och ganska högt
5. Ääääääälskar sötsaker.
6. Tycker om att baka, ( för då får man ju faktiskt äta godsakerna också)
7. Promenerar ofta och mycket fort (lättare joggingtur för den som vill gå med)
8. Passar alltid tider, gillar inte att vara sen.
9. Har fyra underbara barn i åldrarna 20,15,10, snart 8.
10. Pysslig

Nu skulle jag dela ut denna award till sju tjejer men jag har sett att den har gått runt till många så jag ger den till några tjejer och om du som varit här inne och läst och inte fått någon än så ta för dig och lämna ett litet spår efter dig så kommer jag och hälsar på hos dig och ser vad du skrivit.
Jag vill ge den till Sofie, Åsa och Petra.

Idag när jag kollade runt så blev jag så glad när jag såg att de visade två av mina student Lo´s hos Scrappiz . Har inte visat dem här än så jag passar på nu.
Jag gjorde en Lo där gästerna kunde skriva små hälsningar till Fredrica. Ville att det skulle bli som ett minne att titta på och läsa vid senare tidpunkt.



Här kommer en Lo som jag gjorde på scrapträffen hos Hanna´s Pysselstuga. Papper från Maja Design och rosorna har jag gjort själv.



Det var allt för ikväll...... hoppsan vad tiden gick fort ....och jag är vaken !!!!!!  Men det är jag bara för att jag sitter vid datorn.
Men men ...........

Ha det bäst vänner



RSS 2.0