Award........

Se vilken härligt egen gjord award jag fått av Angelica/DolliverTusen tusen TACK!!!!! Visst dricker man endel kaffe när man sitter och kikar runt. Det är ju så gott ............mmmmmmmm.....och vem tar inte en godsak till ?????
Har även fått den av två andra härliga scrappvänner BellaMio och Anneli . Jag blir så himla glaaaaaaaaaaaaaá. Tack så jättemycket, goa vänner.
Kika nu in på deras bloggar jag lovar att ni inte blir besvikna för de är så duktiga och gör så mycket fint.Jag skulle ju naturligtvis vilja ge denna tillbaka till dessa tjejer och även till Louise, Sofie, Essmo, Petra, Linda för jag brukar alltid kika in hos dem när jag går min bloggrunda, jag hittar alltid härlig inspiration hos dem.
Ha nu en riktigt skön kväll..........


Kommentarer
Postat av: Karin/essmo

Va gulligt av dig! Jag blir jätteglad! =) Tack snälla! =)

kram kram!

2009-06-21 @ 21:53:23
URL: http://essmos.blogspot.com/
Postat av: BellaMio

Åh, din lilla goding där! Tack!!Här börjar det dra ihop sig till ledighet för alla snart, skönt. Och nu har vi ju så underbart väder!Stor kram till dig vännen min!

2009-06-23 @ 19:33:53
URL: http://bellamios.blogspot.com/
Postat av: Sofie

Tack så jättemycket för det härliga brevet jag fick på posten idag. Jag blev jätteglad för blommorna och stämpeln och för det mycket finna kortet.

Tack så mycket för awarden. Det är alltid kul att se de härliga kommentarerna du lämnar efter dig på dina besök :-)

Ha det gott!

Kramar Sofie

2009-06-23 @ 21:25:58
URL: http://sofieornd.blogspot.com/
Postat av: Angelica-Dolliver

Heeej tjejen!Kul att du blev glad för awarden - skulle kanske lagt till en liten godbit bredvid kaffeglaset.. Hmm.. tål att tänkas på! lerHa de så gott tjejen!

Kram / Angelica

2009-06-26 @ 18:23:59
URL: http://scrappgalen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0