Kvällen på....

Hobbyhärvan gick jättebra, nervös var jag ju men det släppte efter ett tag. Jag färglade motiv från de senaste stämplarna av  Sarah Kay. Supersöta!

Jag har gjort två askar som Amanda och Hanna ska få till påsk . Har använt papper från Inkido, chalkat kanterna, använt band, pearlmaker, punchinella , rosor som jag gjort själv. Jag har gjort små paket av mullbärspapper och lagt i asken.
Den gröna är till Amanda och den rosa till Hanna. Askarnas storlek är ca 8*6cm.


 


Den 18 april ska jag och Åsa åka till Oskarshamn på OscarsScrappen .  Det kommer vara tävlingar och demos under dagen och det ska finnas ett bord med olika verktyg som man kan låna och prova.  Priset för att vara med är 100 kronor och då ingår fralla, kaffe, te el juice samt frukt. Jag kanske har missat något så om du blir sugen på att åka gå då in på deras sida som jag länkat till (pekar uppåt).
Nu sist av allt vill jag bara säga  TACK för alla fina kommentarer och godnatt.

Många kramar Eva


Liten sjukling...

har jag här hemma så det blir inte mycket gjort. Var till doktorn idag så att hon fick pencillin. Lilla gumman  hade dubbelsidig öroninflammation. Hon måste ju haft jätteont.
Jag satt mig för att göra ett litet kort igår kväll när tjejerna lagt sig för natten. Jag använde en av mina hÄnglar som jag fick i vårkitet. Jag använde papper från Inkido och så snickrade jag ihop några rosor själv. Lite bling och 3D-lack på bokstäverna.



Idag blev jag jätteglad, för på Tingturas blogg visar de ett utav mina kort som jag gjort.

På torsdag mellan 18:30-21:00 är det tjejkväll på stan. Då har jag blivit tillfrågad av Mia på Hobbyhärvan  om jag kan komma och visa hur man färglägger med MCP-tekniken i butiken. Jättekul, är lite nervös men tror väl att det ska gå bra. Färglagt har jag ju gjort ett par gånger så ..... det är mest tron på sig själv. Hon kommer att ha erbjudande under kvällen och hon har även fått hem de nya otroligt söta stämplarna av Sarah Kay. Hoppas vi ses där!

Vill också bara tacka alla som skriver en liten kommentar för det  gör en glad i hela kroppen.

Många kramar Eva


Idag landade vårens.....

klubbkit från hÄnglar och stÄnglar i min brevlåda och sååå söta de var. Har inte någon stämpel därifrån innan så det ska bli jättekul att få göra kort med dem. Får se om jag hinner montera någon av stämplarna i kväll. (Det brukar ju finnas tid till sådant bara man vill, eller hur?)
I helgen gjorde jag en Lo till mars månadstävling  hos  Tingtura  man skulle  använda färgerna i headern på deras blogg , samt någon av deras stämplar. Det blev en stor utmaning för mig som helst använder pastellfäger.  Men så här blev mitt bidrag :



Hanna är här lite yngre än i dagsläget men det är ju roligt när man hittar kort i sina gömmor som man kan använda. Jag använde två olika swirls från Tingtura som jag embossade för att de skulle synas bättre.
Jag skulle också vilja hinna göra några flera bidrag till Scrappers cc som avslutas i helgen. De hade många roliga utmaningar som jag vill vara med på så........
Ha en fortsatt skön kväll

Många kramar Eva


Award...

Tack snälla  Sofie  för awarden. Du har gjort min dag.  Så här fiiiiin var den (pekar nedåt)

                                

Jag i min tur vill skicka den vidare till Åsa och Essmo  för härligt inspirerande bloggar. Glöm nu ej att gå in och titta i dessa tre tjejers bloggar för där  finns väldigt mycket fint.

Många kramar från en mycket glad Eva

Grattis big-sis...

Idag fyller min goa storasyster år. Ålder okänd. Hoppas du får en härlig födelsedag med god tårta och många paket.
Ett litet grattis kort till henne:


Stämpel är från Tingtura och jag tror att den heter Katrin, även grattis stämpeln är därifrån. Papper Basic Grey lite punchinella,band och blommor. Naturligtvis färglagt med MCP-tekniken. Ett tufft kort till en tuff big-sis.

Har ju varit med och scrappat till CC´n på Scrappers forum och då skulle men lifta en Lo som eyovine har gjort och så här blev mitt alster. Det är ett gammalt kort från en härlig vårdag i maj 1997 då jag och min älskade man sade ja till varandra.



Här har jag använt glitterlims swirls som jag har gjort själv , lite punchiella med hjärtan och blommor från Prima. Har chalkat pappret som är från K & Company - Wedding Romance för att få en lite romantisk känsla.

Ha en fortsatt skön dag och hoppas vi ses snart igen.
Många kramar Eva


Melodifestivalen.....

och omröstningen pågår förfullt, men sitter jag kvar finns risk att jag somnar och det har jag inte tid med. Jag ska ju PYSSLA när det är slut. Idag har jag gjort ett par av utmaningarna i Scrappers Cybercrop. Det är så himla kul. Hanna har också gjort ett par kort.
Här är mitt bidrag till Skissutmaningen Kort:


Bidrag till Påskutmaning-Valfritt kort:
 

Har naturligtvis färglagt med MCP-tekniken, som är min favoritfärgläggning för tillfället. Påskkortet gjorde jag i en kortvikning som kallas Joy Fold Card. Beskrivnig hur du gör ett sådant kort kan du se på Kort-i-Fokus. Det är bara att klicka här http://www.kortifokus.se/joyfold.html så kan du läsa en beskrivning. En rolig vikning som jag kommer att göra flera gånger.
Nej, nu kära vänner ska jag dricka kaffe så att jag orkar med ett par timmar till.

Många kramar Eva


Imorgon är det...

fredagen den 13:e och jag hoppas att det inte blir en allt för händelserik dag. Har haft lite otur idag istället, skulle baka en sockerkaka och då glömde jag att hälla i margarinet. När jag senare lagade maten kokade jag torrt i stekgrytan. Efter det tyckte jag att det var lika bra att ta en liten tupplur.
I lördags var vi och firade min faster som firade sin 80-års dag. Hon hade bjudit ut oss till Smugglaren en mycket mysig restaurang här i stan. Det var en jättetrevlig kväll med god mat, dryck och gott sällskap.
Har gjort ett kort med Inkidopapper och använt ett litet hänge samt filt thickers som jag tänkte skicka till henne som ett tack kort.



I helgen 13/3 och fram till den 22/3 har  Scrappers Cyber crop. Jag hoppas att jag hinner vara med på flera av deras utmaningar nu när den sträcker sig över en hel vecka. Blir du sugen på att vara med gå in på forumet och anmäl dig.
Jag kan nästan lova att du inte ångrar dig.
Många kramar Eva

Fredagstips...

att göra egna swirls. Jag använde mig av overheadplast och glitterlim. Tycker att slingan som är på bokhandelns påsar är jättefin så jag använde den som mall. Man kan ju använda ett snyggt papper med fina slingor på eller  så kan man ju måla själv  på frihand också. Swilrlsen klipper man sedan ut dagen efter, när den torkat ordentligt.
Jag gjorde några olika varianter.

 

Jag tänkte sedan använda dessa på kort och Lo´s som dekoration. Har redan använt den ena på ett kort till min faster som vi ska fira i morgon på hennes 80-års dag, jag önskar henne en härlig födelsedag.
Har gjort ett Criss-Cross kort i papper från Best Creation Inc. med blandade blommor och band till henne.



Det var allt för idag och hoppas att ni får användning av tipset.
Ha en bra fredag och vill du göra någon glad så lämna gärna en kommentar här, för då gör du mig jätteglad.
Många kramar Eva


Rosa bubbla...

Det var det här kortet som blev klart i söndags när jag och Åsa träffades och scrappade.Jag har tänkt att ge det till min svägerska när hon fyller år nu i mars. Jag har använt papper från My Mind´s Eye, stämpeln lånade jag av Åsa (tror att den finns hos Scraplyckan) Jag har färglagt med MCP- tekniken och dekorerat en nål med några pärlor som jag satt under blomman och tyllen.



Idag har jag bakat till min faster som fyller 80 år på torsdag. Kanelbullar och två sorters kakor.......mmmmm jag var bara tvungen att smaka om det var gott och det var helt ok!
Nu börjar visst Bygglov på tv´n ska se om de ska göra något intressant annars blir det att pyssla lite.
Ha en skön kväll
Många kramar Eva

Födelsedagskort....

Monica på jobbet har fyllt 60 år så vi överaskade henne i fredags innan vi skulle gå hem med skönsång, paket och blommor. Hon blev jätteglad . 
Materialet till Monicas kort har jag köpt  på Hobbyhärvan och blommorna är från Prima Marketing, mitten på blomman har jag gjort genom att stansa ut små blommor och satt på en brads för att sedan vika upp bladen och få ett litet djup i blomman. "Krullorna" har jag gjort av smala pappersremsor som jag virat runt en tandpetare.



Insidan av kortet och en närbild på blommorna:

  

 Idag har jag och Åsa träffats här hemma hos mig och scrappat tillsammans. Det var jättekul, prova om du inte redan har gjort det, mycket inspirerande. Vi hann göra ett och ett halvt kort var och det får man väl vara nöjd med (trodde själv innan Åsa kom att 3-4 stycken skulle jag nog hinna) på sex timmar. Hanna var med och scrappade och hon hann göra tre kort och två toarullar. Här kommer hennes alster:

 

Kortet som jag blev färdig med visar jag en annan dag när jag är klar med det andra.

För några dagar sedan blev jag utmanad av Sofie i att berätta sju sanningar om mig själv och här kommer de

1. Jag är en morgonmänniska som helst äter frukost så fort jag har öppnat ögonen.
2. Jag kan inte äta fil eller yoghurt om jag inte får öppna paketet själv och ta först. (Konstigt? Mmmm, jag vet.)
3.Jag sjunger gärna men kanske inte så bra. Vad gör väl det i bilen?
4. Jag gillar att baka.
5. Älskar godis!!!!
6. Vattnar aldrig blommorna vi har här hemma. Tack och lov så sköter min man om det.
7. Ska jag kika på Tv så somnar jag oftast. Kan hålla mig vaken om det är ett kostymdrama.

Det var allt för ikväll, jag har haft en super bra helg och känner mig redo för jobbet imorgon.
Många kramar
Eva


RSS 2.0