Lo efter skiss.......

Har nu på förmiddagen knopat ihop en Lo till skissen som var en av utmaningarna i Tingturas cc. Använde ett kort på Amanda när hon går lucia. Tycker bilden är så härlig för det riktigt lyser glädje om henne. Gjorde min lilla kör av den lilla gulliga julängeln från Tingtura.
Så här såg skissen ut och den är ritad av Kristina Mårdby.

Så här blev då mitt bidragEn liten närbild på min lilla kör som jag satt fast med 3D kuddar.Amanda och Hanna har också gjort var sitt bidrag till barntävlingen. De gjorde var sitt bokmärke i sina älsklingsfärger.

Först ut är Amandas bidrag


Hannas bidrag


Nu hinner jag tyvärr inte fler bidrag till cc´n för i eftermiddag är det fotboll som gäller. Både Simon och Amanda har match och det får man ju inte missa. Det brukar vara hiskligt spännande att titta på.

Vi ses snart igen kära vänner så tills dess..........

Bidrag till Tingtura´s cc.....

Nu är det bara söndagen kvar att deltaga i cc´n hos Tingtura och jag har inte  hunnit så mycket som jag helst hade velat men man kan ju inte vara med på allt så igår gick jag  in för snabbscrappen på max 30 min. Mamma ville ha ett kort till en kille som fyllde 30. Då jag för det mesta är lite sent ute så var jag ju tvungen att göra kortet senast i går för att hon skulle ha det idag lördag. Så det gick ju inte sitta och pnula så länge så det fick bli snabbscrappen. Min tanke var att svart/vitt alltid går hem och det är ju inte så svårt att hitta papper som matchar varandra heller så att göra kortet inom tidsramen var inte så svårt. Tycker det är väldigt roligt att måla i svart/vitt och så här blev kortet.
Papper från Panduro och Inkido. Stämpeln från Bildmålarna . Lite punchinella och floss med trädda pärlor.Jag har hittat en blogcandy hos Angelica-Angel-Dolliver där hon firar att man får så många nya goa vänner genom scrappingen och jag kan inte annat än att hålla med. Så kika in hos henne och var med du också, det finns mycket fint att kika på där . Vad du kan vinna ser du när du hälsar på hos henne och gör det innan 21/6 så är du med.
I mitt tidigare inlägg har jag fått så många fina kommentarer så jag nästan svimmar så stolt blir jag. Tack till er alla ni är bara för gulliga.
Så nu vill jag ge er massor med kraaaaaaaaaaaaaaaaaaamar.

Bröllopskort och utmaning....

Dagarna bara flyger fram och jag tycker inte jag hinner någonting.
Tur att jag har ett bröllopskort i lager som jag inte visat ännu, fick en beställning på ett kort som skulle vara till ett par som firade 40-årig bröllopsdag.

Det blev ett kort i min favoritvikning: Z-kort. Har använt papper från Panduro, blommor från Inkido och Prima, knopparna har jag gjort själv med Prima blommor och glue dots. Punchinella med hjärtan från You Do, band och pärlfloss.Lite flera bilder från andra vinklar.

   

 

Gratulera brudparet vill jag också göra och hoppas de får ytterligare många fina år tillsammans med varandra och med  sina barn och barnbarn.

Nu ska jag tala om för er vem som fick min tredje Kaos-award och det var Louise en go tjej som jag lärde känna på Oscarsscrappen i Oskarshamn. Jag är så glad att jag lärt känna henne och blir så glad när jag tittar in i hennes blogg och får en massa inspiration. Ännu gladare blir jag när jag får ett mail , alltid så roligt att höra av henne. Hoppas att vi snart träffas igen och kan prata och pyssla en massa tillsammans. Gå nu raka vägen in till hennes blogg och titta på allt fint som hon skapar. Kram till dig Louise.

För några dagar sedan blev jag utmanad av BellaMio ,det går ut på att berätta vad för 3 saker som finns i mitt
                      
                           Kylskåp
mjölk, smör, ost
                           Frysen glass, bröd, grönsaker
                           Skafferi mjöl, socker, bakpulver
                           Handväska almanacka, penna, bindor
                           Sminkväska foundation, rouge, kajal
                           Badrumshylla duschkräm, lotion, örontops
                           Förråd allt och lite till
                           Hjärna för mycket
                           Jackficka mobil, nycklar, bajspåsar
                           Kryddskåp peppar, piffi, salt
                           Barskåp rödvin, martini, bacardi

Så detta var alltså det som finns just nu och ganska ofta därimellan hemma hos mig.
Nu så  vill jag naturligtvis utmana ett par tjejer som jag vill veta lite mer om
                                            Åsa
                                           Sofie

Det var allt för i dag så jag önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Ett par bidrag till.....
CC´n som är hos Tingtura. Åhhhh, det är så himla roligt att vara med på sånt. De har 11 utmaningar i 11 dagar så jag ska väl hinna med ett par av dem tänkte jag. Jag har gjort två som jag tänkte visa här idag.

Först ut blev ett kort där jag maskat ihop två av Tingturas tjejer Kicki och Katrin. Har använt två av deras swirls i hörnen och embossat dem med rött pulver. Inuti kortet har jag stämplat med deras grattis stämpel och även embossat den. Färglagt med MCP-tekniken förstås.


                                              Här kommer insidan
                                

Nästa utmaning jag gav mig på var liften där man skulle inspireras av en Lo gjord av Therese och så här blev mitt bidrag till den.                                       Här kommer några närbilder

                              

                              
Papper kommer från Reminisce  Safari Squares och Heads Up, blomman är från Crate Paper. Jag inspirerades av de glada färgerna och har använt två olika swirls från Tingtura samt en från Elegant flouriches. Har använt samma rubrik som var på Lo´n som man skulle lifta.

Det var allt för ikväll, nu ska jag kasta mig framför tv´n och lata mig lite. Tack till alla gulliga tjejer som skriver så snälla kommentarer till mig det värmer.

Kaos-awarder klara...

Nu har jag gjort mina tre Kaos-awarder klara så nu tänkte jag visa dem.  Det var ett jättekul format att göra korten i (10*15) Jag har målat alla motiv med MCP-tekniken och det får känneteckna min stil för den målar jag alltid med numera när jag färglägger stämpelmotiv. Alla har fått en liten motivering inuti kortet.

 Den första har jag skickat och vet att hon fått den i brevlådan redan och den var till Åsa .Den andra skulle jag vilja ge till Sofie .
Så jag skulle vilja att du skickar din adress till mig på min mail:  evja70@spray.se  så kommer ditt kort på posten inom några dagar.Den tredje har jag skickat iväg med posten nu ikväll, så jag får vänta med att tala om vem den är till men jag visar kortet nu. Tyvärr blev inte fotot så bra eftersom jag tog det inomhus i dålig belysning.Vet du inte vad en KAOS-award är kan du läsa om det ett par inlägg längre ned.

Det var allt för ikväll och hoppas ni får en skön Kristi Himmelsfärds dag så tills vi ses igen....

Tack kort till ......

småtjejernas körledare Ylva. Hon är så himla bra med barnen i kören. Änglakören kallar de sig och de sjunger en gång i veckan. Snart är det ju sommaruppehåll så barnen i kören ville ge henne en liten blomma som tack för den här terminen.
Jag har använt en ängelstämpel som jag vunnit från Tingtura. Maskade den fyra gånger och färglade med MCP-tekniken. Använde vårgröna papper och band. Har använt Tack-stämpel på insidan även den från Tingtura.                             
Snart kommer Tingtura att ha en cyber crop och den kommer vara mellan 21-31 maj. Längtar, för då ska jag vara med!

Glöm ej titta in hos BellaMio´s hon firar 5000 besökare med en härlig blogcandy.

Ha nu en riktigt skön söndagskväll så ses vi snart igen........


Härlig blogg candy....

hittar du inne hos BellaMio hon firar 5000 besökare. Grattis tjejen!  Det är det här härliga  paketet du kan få hem i din brevlåda. Passa på att titta runt i hennes blogg på alla fina alster hon gjort.Du har fram till midnatt den 24:e maj på dig att vara med, så ta chansen.

Scrapträff...

I lördags var jag på scrapträff hos Hanna på Hannas Pysselstuga i Västervik. Det var en mycket rolig dag med mycket pyssel och prat. Det är så roligt att lära känna nya tjejer som har samma intresse och att byta tips och ideér med varandra. BellaMio visade hur man gör snygga blommor i många olika varianter. Det var olika utmaningar under dagen, men långsam som man är hann jag bara med två Lo´s och idag tänkte jag visa en av dem. Ett härligt vintrigt kort där Simon och hans kompis far fram i rasande fart i pulkabacken.En närbild på snöflingorna som jag satt 3D kuddar under och målat med glitterlim .

                               
(Jag fotade nog i för starkt solljus så det kanske inte syns så bra)
Pappret är från  Bo Bunny och så har jag använt cardstock strip (Just the EDGE) från BBP och stansat ut snöflingor i olika storlekar. Thickers och lite bling. Fotot är taget av Håkan Sällberg, en duktig granne med kameran i högsta hugg.

Tack för alla fina kommentarer, jag blir jätteglad för dem.

Ha det nu riktigt bra så ses vi snart igen....
KAOS

Jag har fått en KAOS-award.
Kan inte med ord beskriva hur glad jag blev, men.......  jag blev rörd till tårarna när jag fick den av  BellaMio. Hon gav den till mig i lördags när vi träffades på scrapträffen som Hanna på Hanna´s Pysselstuga anordnade. Såååååå överaskad har jag inte blivit på mycket länge. Mio skrev så här till mig inuti kortet:

Jag vill ge dig en KAOS-award för att du inspirerade mig att börja
med MCP-tekniken och för att du är en go och kreativ tjej./BellaMioEtt helt underbart kort som fick en speciell plats i bokhyllan. Tack så jättemycket, kramizar till dig!!!

För er som inte har hört talas om vad en  KAOS-award är, en liten förklaring här nedan:

KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som man sänder till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt,så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.
Den som får, ska i sin tur skicka egengjorda KAOS-awards vidare till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Å på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
*Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
*Skaparens eget namn
*Storlek: 10x15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.
På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.
I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna en länk till dem.

Jag har börjat på mina awards och kommer senare i veckan visa dem och även tala om vem jag vill ge dem till.
Har gjort lite alster i helgen när jag var på scrapträffen, men dem visar jag också en annan dag, idag är det min KAOS som får stå i centrum.

Så tills vi ses igen...........

Jag har fått en.....

Tack snälla Sofie som gjorde mig sååååååå glad igår när jag tittade i hennes blogg och såg att hon ville ge mig den här awarden. Jag brukar titta in hos henne för att få inspiration och titta på ögongodis och jag blir aldrig besviken.
Kram till dig, Sofie!Självklart så vill jag ge awarden vidare till en go tjej som jag nyss lärt känna .Hon har så mycket fint att titta på i sin blogg och man  finner  mycket inspiration där. Så kika in hos  BellaMio  som är tjejen jag vill ge den vidare till.
Ha en bra fredag...........


Fotografier från promenaden idag
 

Fotboll......

har det varit mycket av i helgen. Simon spelade i Virserum igår och de vann med 2-1. Simon gjorde ett utav målen. (Vad han är lik mig den killen!!!) Idag har Amanda spelat match i Frödinge. Laget förlorade med 4-1, men de var nöjda med matchen, de kämpade och slet hela laget. Bra kämpat!!! Amanda är en tuff tjej i backlinjen eftersom dom oftast möter lag med enbart killar.

Här är en nöjd spelare


Har hunnit med ett kort som min mamma ska skicka till en väninna som fyller år i dagarna. Valde att göra ett kort i Criss-Cross modell. Använde ljusgrön cardstock som bas. Mönstrat papper från Rusty Pickle. Har gjort tre rosor som jag färgat in i ljusblå chalk. Lite bling och pärlband . På i-stopps-kortet (kallar man det så?) har jag stämplat swirls med watermark stamp och sedan färgat in dem med chalks. Swirlsen är från Tingtura. Grattis stämpeln från Reprint likaså fjärilen som jag klippt bort från en stämpel med noter.
Scrapträffen som Hanna på Hannas Pysselstuga ska ha på lördag närmar sig med stormsteg och jag läääängtar............ Ska bli så himla kul. Så bor du i närheten, passa på och anmäla dig.
Hoppas jag hinner pyssla något innan men jag jobbar ganska mycket den här veckan så jag får se vad det blir.
Så tills vi ses igen........


Tack alla snälla rara för era kommentarer, de värmer.

En vacker tavla....

har jag fått av Hanna. (Min minsta tjej) Hon hade glömt den i skolan när man fick ta hem den så den har prydit väggen i skolan i över ett år. Men vad glad man blir när man får något så fint.

Hon kallar tavlan Snygg  och den är målad i akvarell.


Den här veckan har jag fått post i brevlådan och det var två vinster den ena fick jag som förstapris i MiMa´s CC  utmaning Kort i svart/vitt, jättehärliga clearstamp från stampavie. Kortet kan du se här. Den andra var från Stämpelgården där jag hade kommenterat och det var Rödluvan av Cecilia Viking som man kunde vinna. En jättesöt stämpel.
Tack!!!!Eftersom det var eldnings- och raket förbud blev det att vara hemma. Vi hade myskväll med gottis och film från Fuskis. Fuskis är ungefär som små stjärnorna. Amanda deltog med två av sina kompisar med låten Listen to Vienna med Sahara Hotnights och de vann. De var så himla bra att jag grät. (Man blir så känslig när man ser sina barn, och när de är så duktiga.)
Det var allt för ikväll
Ha en fortsatt skön helg.....RSS 2.0