En liten Asta....

Asta är en liten tysk jaktterrier som min älsta dotter är dagmatte till, en liten pigg och glad vovve med härlig energi. F fotar henne näst intill varje dag och det här kortet fastnade jag för, så det fick bli en Lo med det fotot.
Jag har använt papper från My Minds Eye som bas och det figurklippta pappret är från CratePaper. Egen gjorda swirls i hörnet tillsammans med blommor från reprint. Vill du se hur du gör egna swirls till en billig penning så gå in till Scrapptorget där jag visar en tutorial på hur du gör. Jag har embossat bokstäverna i svart och satt två gem med ett litet hänge i ena hörnet.Hoppas ni har haft en härlig helg och att ni kommer få lite solsken i veckan. Känner att det skulle vara skönt med ett par solskensdagar nu för jag är så himla trött.
Ha det gott, så ses vi snart igen.........

Dekorerade ljus.........

Det är så kul att göra och är du nyfiken på hur jag gjort så kila in till Hobbyhärvan där jag visar en tutorial.Ha det gott goá vänner så ses vi snart igen........

Vad är nu detta....är du nyfiken så hoppa in till Hobbyhärvan och se efter vad det är jag gjort den här gången.
Ha det nu riktigt bra tills vi ses igen....

Vacker som en saga.....

Just nu så pågår en skisstävling inne på Scrapptorget . Det är efter en skiss som Yoli har ritat och den var jätte rolig att jobba efter, du som är med tävlar också om chansen att vinna ett härligt pris. Idag visar vi i teamet lite inspirationsalster så ta dig en titt in i till Scrapptorget. Tänkte att jag skulle visa min tolkning av skissen där jag använt ett ganska nytaget foto av min älsta dotter som jag tycker är så fint.Textstämplarna jag använt kommer ifrån Tingtura och jag tyckte de passade perfekt till den här Lo´n.Skynda dig nu in till Scrapptorget och titta på de andra tjejernas alster, du kommer inte att ångra dig.
Ha nu en riktigt skön söndagseftermiddag ........

Blogcandy och nya alster.....

Ett stort grattis till Petra/ Peu som har blivit mormor till en liten tjej. Grattis grattis!!! Det firar hon med en härlig blogcandy och den vill jag ju vara med på, det är en massa härliga saker i detta paket. Kila in till Petra och var med du också, klicka bara på bilden så är du där...........Idag bloggar jag inne hos Scrapptorget så ta dig en liten titt in dit också så du ser vad det är jag pysslar med när jag inte är här på min egen blogg och skriver.........* * *

Har ju inte varit så aktiv nu ett tag men det har sina orsaker och jag berättar lite kort om det här idag.
Jag måste också berätta en tråkig händelse och det är att min lilla vovve har fått komma till hund himelen. Det har varit en mycket jobbig tid att gå igenom men för Zack´s skull så var det bäst för honom att bli en liten hundängel.
Jag saknar honom oerhört mycket och det har runnit många tårar nedför mina kinder. Börjar så smått återvända till verkligheten och det känns lite lättare igen men jag vet att saknaden kommer att finnas och komma över en  ett bra tag till och jag är tacksam för åren vi fick tillsammans.

* * *


Det här kan man inte.....

MISSA!!!!! Anneli Anneli Anneli jag säger bara det VILKEN UNDERBAR TAVLA !!!! Jaaa tjejer den kan faktistkt bli MIN för jag är med i hennes blogcandy som firar att hon snart har haft 10000 besök i sin blogg.
Grattis Anneli!Vill du också vara med så spring över till Anneli och ta en lott, du har fram till den 15/11 på dig, pssssssssssst..... lycka till fast inte för mycket.


Julkort....

som ni har märkt så blir det ganska mycket julkort just nu, men ibland så tryter ju inspirationen och då är det ju bra med utmaningar man kan vara med på. Hittade inne hos Kort-i-Fokus en utmaning där man skulle göra ett valfritt julkort. Sagt och gjort............
Jag fick för ett litet tag sedan ett par stämpelmotiv av Annkan som jag så gärna ville göra ett kort utav och naturligtvis har jag färglagt det med MCP-tekniken. Tack så jättemycket för det söta motivet Annkan.Papper från 3ndy papir. Textstämpeln som jag använt både som bakrund och inuti kortet är från Inkido och tillsammans med den lite snöflingor. Den stämpeln kommer från Magnolia. Blommor och blad tillsammans med ett mönstrat organsaband.Visar bara en lite mindre bild för ni har ju sett mina insidor förut och de är ganska lika varandra.

Titta gärna in hos Hobbyhärvan för där visar jag två kort (onsdag) och här kan du se en liten smygtittHa nu en riktigt skön fortsättning på veckan så ses vi snart igen......

RSS 2.0