Blogcandy hos Inkido...... 

 


 

Inkido firar World Card Making Day lördagen den 3 oktober med en tävling och en blogcandy. De utlovar som vanligt fina priser!

Lottningen av blogcandy´n kommer att ske på fredag kl 23:59 och jag håller tummar och tår på att jag kommer vara en lycklige vinnaren.

Men jag önskar er alla en härlig tisdags kväll!!!!!!!!!!!!

 


Nytt Dt-alster åt Hobbyhärvan.......På det här kortet har jag använt den supersöta stämpeln Mimosa Julgran från Bildmålarna. Gå nu in till Hobbyhärvans blogg och kolla på hela kortet. Där kan du även titta på kort som mina duktiga Dt-kompisar har gjort.

Härlig blogg candy........

Kika in den här, det är Essmo som bjuder på candy när hon firar 20000 besökare. Grattis till alla dina besök!!!!!
Blogg candy´n håller på till den 11 oktober då hon drar vinnaren, och det är inte vilken dag som helst utan det är på hennes födelsedag. Så jag passar på att säga grattis i förskott till dig, EssmoDet är klart att du också vill vara med och fira, så skynda in till hennes blogg.............

Ett alster från Oscarsscrappen........

Tiden går ju så himla fort och man hinner bara hälften av vad man vill hinna med att göra. Nu har jag i alla fall fotat ett utav korten jag gjorde på Oscarsscrappen. Det var ett bidrag till julkortsutmaningen där jag blev fram röstad som vinnare. Tack alla tjejer som röstade på mitt kort, ett jättefint pris med Tim Holtz grejer och Prima blommor. Ett stort tack till tjejerna som anordnade träffen. Kanon, jag kommer gärna tillbaka. TACK !!!Jag har använt de nya pappren från Inkido. ( De är så himla fina) Magnolia stämpeln är färglagd med MCP-tekniken och alla kanter är chalkade även blomman som jag gjort med hjälp av retrostansarna. Ett litet sött hjärta hänge vid blommans mitt.Har gjort insidan i samma stil som framsidan, har lämnat ett vitt papper så att jag kan stämpla med text som jag tycker passar dem jag ska skicka kortet till. Kantstansen är Crea Motion GEO Punch som är så rolig att använda, man kan göra fyrkanter, trianglar, hexagon och pentagon med en och samma stans och den tar de flesta tjocklekar på pappren.

Nu har jag gjort färdigt tre Kaos-awarder som jag kommer lägga på lådan idag så jag hoppas de ska komma fram till sina ägarinnor på måndag, så jag väntar med att avslöja vilka som får ett litet kuvert i brevlådan.

Idag är det fullt upp med aktiviteter men jag hoppas att jag hinner göra något pyssel senare idag. Först ut är stallet och då får kameran hänga med så jag får lite nya bilder när Amanda är "in action". Senare i eftermiddag är det gocart som gäller, får se om jag vågar köra.

Ha nu en riktigt skön lördag så ses vi snart igen.........

En liten smygtitt..............Nyfiken??? Ta dig då en titt inne på Hobbyhärvans blogg så får du se tre olika kort jag gjort med härligt material från Hobbyhärvan.

Jag var på Oscarsscrappen i Oskarshamn i lördags och det var en superduper rolig dag. Träffa alla goá scrapp vänner och bara sitta och pyssla, ja,ja.......... vi pratade en del också. Nu är ju inte jag så snabb men jag fick ihop tre alster som jag kommer visa lite senare när jag fotat dem, men håll ut det kommer........
Ett stort TACK till tjejerna som fixade med träffen, allt var så bra ordnat. Kommer jag att åka igen???
JJJJJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Ha en riktigt skön kväll så ses vi snart igen

En piggare vovve........och en KAOS

det var med stor lättnad jag lämnade Läckeby Djursjukhus i tisdags när vi var där på efterbesök. Zack har svarat bra på medicinerna och matstrupen ser mycket bättre ut. Han kommer fortfarande ha förstorad matstrupe, men så pass att han kan leva ett fullgott liv och det var såååååååååå himla skönt att höra. Vi kommer få ta det lite lugnare ett tag framöver och vara uppmärksamma så han inte drar på sig någon lunginflammation men just nu är det en superpigg vovve som vi har här hemma. Det märks på hela familjen att han är hemma igen, oron har släppt och alla verkar piggare.När jag kom hem på tisdagen så låg det ett kuvert i brevlådan med mitt namn på, och man blir ju sååå glad, helst vill man ju bara slita upp det för man blir ju så nyfiken.

Det var den här UNDERBARA KAOS awarden från Petra. Tusen tusen tack goá Petra!!!Den är helt underbar..................... så fint färglagd och motivet är så sött. När jag sedan vände på kortet fick jag läsa dessa ord.......blink* blink* det är inte konstigt att det tåras i ögonen av de fina orden. Kika in till Petra och titta på allt fint hon gör och hämta inspiration. Jag vill ge massor av bamse kramar till dig Petra, jag blev så otroligt glad.

Nu är det ju min tur att dela ut tre KAOS awarder och jag har börjat jobba på dem för jag har ju några sedan tidigare som jag ska dela ut............ sammanlagt sex stycken men den som väntar på något gott.........

På lördag åker jag till Oskarshamn på Oscarsscrappen och det ska bli så himla roligt, pyssel hela dagen och träffa alla härliga scrappvänner. Längtar...............

Sist men inte minst till er alla.......


Just Magnolia #21..........Just Magnolia´s utmaning #21 En skiss av Mina. Jag valde att göra ett kort i gult och brunt, kul att göra i färger man normalt sett inte använder men jag gillar pappren som är från MajaDesign.Stämpeln är en liten favorit som ligger här i mina gömmor och det är Tuffa Tilda målad med MCP-tekniken. Textstämpeln är från Tingtura. Utsansade fjärilar som jag satt fast med 3D kuddar. Kantstansen som jag använt är GEO Punsch "Glory" av märket Crea Motion.Gillar att dekorera insidan numera och har använt en fjärilsstans och stämplat med Tingturas ordtextur på den ena blomman samt en knapp med band och rosett. Har chalkat alla kanter med Chestnut Roan.

Nu ska jag berätta något som för mig är väldigt jobbigt och det är att min lilla vovve inte mår så bra. Han är nu inlagd på Djursjukhuset i  Läckeby straxt utanför Kalmar. Vi väntar på svar av en massa prover och får inte svar förrän på måndag. Han lider av en förstorad matstrupe som i sin tur har flera tänkbara undersjukdomar som de måste få svar på innan vi vet hur det kommer att bli i framtiden, det som ändå känns skönt just nu är att veta att han får den hjälp han behöver för att må bättre. Vi har haft några veckor då vi inte har vetat vad som varit fel och vi har varit hos veterinär och fått två olika medicin som inte har hjälpt, man har bara sett att han blivit sämre. Jag vet inte vad jag ska skriva mer för jag blir ledsen hela tiden.................

Jag vill bara tacka er alla goá vänner för era fina kommentarer och det värmer i mitt hjärta.
Jag vill ge er massor av.......


Nya Dt-alster.....Blir du nyfiken så gå in på Hobbyhärvans blogg och kika på vad jag har skapat. Underbara papper och rosor, massor av rosor.
Ha en skön vecka  och så vill jag ge er massor av ............

RSS 2.0