Äntligen.........

lite nytt från mig. Ja, jag har haft mycket att göra och jag har varit så sugen på att pyssla men inte haft tiden på min sida. Våran lilla vovve har inte mått så bra, så man har varit orolig och inte riktigt vetat vad man ska göra men nu är han på bättringsvägen, och det känns så skönt. Jag skulle träffa BellaMio i torsdags för att pyssla lite men hon blev förhindrad så nu hoppas jag att vi kan ses denna vecka istället.



Sen så har jag blivit uppvaktad på min födelsedag med skönsång av mina barn och man, presenter, lite bidrag till en EpicSix, längtar till dagen då den står här brevid. När jag kom till jobbet i fredags morse fann jag denna söta blomma i mitt skåp från min jobbarkompis Therese och jag blev såååååååå glad. Senare på kvällen när jag kom hem fann jag ett paket i brevlådan från BellaMio. Tack vännen för alla fina blommor och band. Det är sådana här överaskningar som man önskar alla.

Jag har gjort ett bidrag till Just Magnolias utmaning #20 Band och rosetter och så här blev det.



Papper från Bo Bunny, Magnolia motivet är färglagt med MCP-tekniken. Embossat Magnolia snöflingor i olika storlekar. Har gjort två stycken pins och använt ett litet hänge med nyckel. Prickigt organsaband i rosetten.
En liten närbild på rosetten och pinsen



Har även dekorerat insidan med embossade snöflingor och en vacker gardenia. Tänkte stämpla med en god jul stämpel i brunt men tyvärr var min dyna lite dålig så det får jag göra senare. Detta kortet fick bli mitt första julkort.



Det var allt för mig ikväll och innan jag slutar vill jag bara tacka er alla för era goá kommentarer, det värmer. Imorgon hoppas jag att jag hinner göra något bidrag till Scraplyckans cyber crop. Så tills vi ses igen vill jag ge er massor med.........................



I min brevlåda....

Igår när jag kom hem blev jag så överaskad när jag tittade i min brevlåda. Jag sken upp som solen och log med hela ansiktet när jag såg ett mönstrat kuvert med mitt namn på. Jag ville öppna fort men förstod att jag var tvungen att öppna försiktigt.............. och titta vad jag fick.......................



en underbaaaaar KAOS-award från Angelica / Dolliver . Tusen tusen tack, snälla goá. Jag blev såååååå himla glad och överraskad, här är hennes motivering



Så snälla ord att man får tårar i ögonen *blink*, Ja !!!  Jag är superglad. Kika in till Angelica / Dolliver och titta på alla härliga alster som hon pysslar med, en tjej som verkligen bjuder på sig själv. Massor med kramar till dig, Angelica !



Blogcandy hos Kim........

Hon lottar ut dessa härliga stämplar från Magnolia´s Summer Lazy Days Collection.



Visst är de ljuvliga? Jag vill absolut ta chansen att vinna dessa och om du blir sugen kan du kika in och läsa hur du ska göra för att vara med i utlottningen.
Klicka bara här så kommer du direkt till Kim.
Ha en riktigt skön kväll och imorgon.............. ska jag visa en liten sak som gjorde mig så otroligt glad idag. Nyfiken?

Älskar fotboll..........

det gör min dotter Amanda, och här poserar hon inför fotografen när de var på en sommarcup i Gamleby i slutet av juni. Jag ville så gärna gör något av detta kort  och när jag hittade den här skissen hos Joggemia var jag bara tvungen att göra den. Den föll mig i smaken, kanon snygg. Tyckte fotot passade utmärkt till skissen som dessutom är en utmaning som hon har fram till idag (16/8) och man kan vinna ett scrappaket. Så här såg skissen ut



På mitt bidrag har jag använt filtbård, embossat texten och titeln. Stjärnan har jag gjort på frihand i kartong och sedan klätt den med likadant papper som bakom fotografiet. Använde bara ett foto och gjorde ett litet kort där jag skrev lite istället. (vet ej om detta var tillåtet) Har följt skissen ganska exakt annars. Jag blev nöjd med min Lo i alla fall .



Jag hade riktig tur för när jag började med Lo´n regnade det och nu skiner solen och himlen är blå så nu ska jag ta en lång promenad med vovven. Hoppas på en fortsatt solig söndag och att ni har det bra.




Var med och fira...........

när BellaMio firar 1-år med sin fina blogg. Hon kommer ha en bloggcandy som ännu så länge är hemlig, skoja vad nyfiken man blir men den som väntar på något gott.......................
Så kika nu in till henne och titta på allt fint som hon har gjort och hur du ska göra för att vara med på blogg candy´n.
Massor med kramar  till BellaMio.
Sist men inte minst vill jag tacka er alla goa vänner som skriver en liten rad, det gör mig så otroligt glad.

Nu uppdaterar jag det här inlägget  för nu har Mio lagt ut en bild på allt det underbara man kan vara med och vinna. Kolla kolla.............. Härligt !!!!



Superglad.....

blev jag idag när jag såg det här. Kolla du också.

Två nya Dt-alster........



Idag kommer jag visa två nya Dt-alster hos Hobbyhärvan, så kila dit och titta vad jag gjort. Mycke rosa blev det. Hi hi.....
Ha en skön dag så ses vi snart igen.

Jag har hittat......

en till blogcandy och denna gången är det hos Jodi-Ann Lee och vinnaren dras den 7 augusti så skynda att kolla in till henne.  Det är sex olika stämplar av Magnolia som lottas ut.



Jag håller tummarna att jag har turen på min sida.

Kika in hos Kamilla.............

för där hittar du den här helt otroligt fina väskan med massor av pysselsaker. Du har ända fram till den 9:e september på dig att vara med. Men du kommer inte tveka när du ser dessa bilder och vad väskan innehåller.



Ja,  jag kan säga att jag håller tummarna på att  jag kommer vara den lyckliga vinnaren av den här väskan.



Läs här nedan vad väskan innehåller.

Blog Candy innehåller följande:
¤ Organzaband, creme
¤ Blått sammets band
¤ 2 spetsar, vit & brun
¤ Pompom band, vitt
¤ 2 små glasburkar med blå glaspärlor
¤ 2 buketter med minirosor, blå och vit
¤ En burk grön glittrig flock
¤ 2 Stämplar från Elzybells Thank you poem & I beleve in angels
¤ 1 Stämpel från Katscrap (blomma)
¤ 2 små Stämplar (Stämpelboden?)
¤ MM pebble brads
¤ QK die "beltloop"
¤ 4 Tags (liten modell)
¤ 3 paket stryknitar, 2 blå & 1 silver
¤ Blandade charms
¤ Stämpeldyna, svart Versa colour
¤ Pigment chalk, guld
¤ Youdo "in shapes bloomers tropical
¤ MM akrylfärg "Ocean blue"
¤ MM akrylfärg "sea foam" (grön glittrig)
¤ Tim Holtz bead chain
¤ Öljetter "pewter" 3/16
¤ 8 blommor i olika storlekar med blad i blå sammets aktig yta

Helt Otroligt !!!!!!
Jag vill vara med, och vill du det så hoppa direkt in till Kamilla. Lycka till nu kära vänner men inte för mycket!

Pyssel och kalas.........

Idag fyller våran Hanna 8 år och det ska bli kalas nu i eftermiddag, kakor och bullar och krisptårta med jordgubbar och blåbär. Mums mums..................



Hanna poserar lite snyggt med sin nya klänning. Tjejerna blir ju lite rastlösa eftersom främmandet inte kommer förrän vid tre och då har man ju nästan krypit ur skinnet så läääääääääänge får man ju vänta. Amanda gav sin lillasyster lite pyssel grejer i morse som tur var, bla 3D-motiv så de kunde pyssla medans de väntade. Amanda hade några motiv sedan innan och så här blev de fina korten de gjorde.



Hannas kort i rosa förståss. Favoritfärgen.



Amandas kort i snyggt svart och rött. Visst är de väl duktiga mina små tjejer?

Jaha............. nu är det dags att återgå med att förbereda tårtan och duka fram och vänta på de första gästerna. Ha en fortsatt skön måndag.

Blogcandy hos Inkido.........

Inkido firar att de är tillbaka efter semestern och det med en härlig blogcandy. De lottar ut hela 3 hemliga paket som kan innehålla bla.strass, pärlor, stämplar, embossingpulver, rosor............ och det kan ju man inte tacka nej till. Du har fram till den 5 augusti på sig att deltaga så skynda dig dit och var med. Jag vill absolut vara med så jag har tagit en lott.




Babyskor..........

En jobbarkompis till mig fick en liten dotter i början av juli, så vad passar väl bättre än ett par små babyskor. Det är mitt andra par och jag har valt att använda papper från graphic45, minirosor och ett sammetsband från Making Memories. De är så roliga att göra så om du vill prova på själv kan du hitta en mall här.



Jag har chalkat lite runt kanterna för att få en liten mjukare kant, och så ett kort från en annan vinkel.



Sen tänkte jag bara visa vad jag tänker önska mig när jag fyller år nu senare i augusti. Har velat fram och tillbaka om vilken slags maskin jag skulle ha mest användning för och kommit fram till att det är nog den här.


Jag vet ju att min kära mor och svärmor brukar vara här inne och läsa så nu har de fått ett fint litet tips. Har suttit här och tagit det lite lugnt ett tag, så nu är det dags att sätta lite fart för det ska bli kalas på måndag också för då fyller Hanna 8. Baka bullar och ett par sorters kakor så att jag inte behöver göra det i sista stund. Sen tar jag en lååååååååååååång fika. Jag ska bara fundera en liten stund till ................................. och se om lusten kommer.



RSS 2.0