Tips...

Kika in på Åsa Gröttings blogg och kolla in hennes julklapp som hon har slagit in och dekorerat så tufft.
Klicka bara här
Mycket nöje!
Kramar Eva

Ett litet paket

kom med posten häromdagen och det var mitt vinstpaket från Stellas  där jag vunnit tredje pris för en Lo som jag var med och tävlade med. Hade köpt ett tävlingskit där man fick olika utmaningar. Jag hade valt ett kit som skulle vara i rosa toner. Man skulle använda materialet som var med i kitet tex: papper,dekorationer,band etc.
Så nu tänkte jag visa min vinst och gissa om jag blev glad . Dekorationsmaterial går ju alltid åt hos en scrappare.Igår blev jag jublande glad igen när jag såg att jag vunnit två första pris i Kort-i-Fokus CC. Korten som vann är kransen och flaskkortet, om du kikar längre ned på sidan så ska du kunna se dem. Priserna var sponsrade av ScrapGalen och Apidae/Sykompaniet ,ska bli så spännande att kolla brevlådan framöver.

Idag har jag inte pysslat utan målat dörrkarmar (nedervåningen) och det är väldigt tråkigt men det blir så himla fint när det är färdigt så jag längtar till helgen för då är mina planer att allt ska vara färdigt. Har börjat jobba idag efter julledigheten, hade bara halvdag, skönt att starta lite lugnt, men nu är det snart dags att gå till kojs för jag börjar tidigt imorgon.

Kramar Eva

Lite av varje

Sitter här och vet inte riktigt var jag ska börja men jag har nog haft för mycket att göra ett tag så jag har inte haft tid till att skriva på bloggen och har inte gjort så mycket pyssel heller, har mest försökt att få ordning i våran rövarkula efter renoveringen av badrum och tvättstuga. 
Jag var ju med på Kort-i-Fokus cyber crop och hann att göra åtta bidrag utav arton, önskar jag haft mer tid men man gör så gott man kan. De kommer att presentera vinnarna imorgon (28/12) så jag håller tummarna.
Tänkte visa ett par av bidragen samt två kort som Fredrica och Martin satt och pysslade ihop här hemma.

Flaskkrage  Nyår


Mini kort 7,5*7,5cmFredricas kortMartin kortHa en fortsatt skön helg och hoppas vi ses igen.
Kramar Eva


Några fler kort...

här kommer ett par stycken som jag gjort till cc´n på Kort-i-Fokus. De har förlängt sista dagen att ladda upp bilder till den 21/12 så känner du dig sugen på att vara med kolla in deras utmaningar här www.kortifokus.se  och klicka dig vidare till forumet.

SnöängelJulkransHa en skön kväll
Kramar Eva

CC hos Kort i Fokus....

Det är super kul att vara med på den. De har en massa roliga utmaningar som man bara vill vara med på. Har gjort några stycken som jag tänker visa er. I går kväll satt jag och tjejerna och pysslade i några timmar för det fanns utmaningar till barnen också, så då bara måste man ju vara med.

Utmaning 10 : 2 kort med 1 och samma stämpelUtmaning 6 :  Julkort med icke julstämpelPå alla korten har jag färglagt med MCP-tekniken . Kolla gärna in alla andra jättefina bidrag på www.kortifokus.se  och klicka dig fram till galleriet.
Nu ska jag snart göra mig i ordning för jag och tjejerna ska åka till stallet och titta på lucia. Det är alltid så fint.
Vi var i kyrkan igår på lucia där  både Amanda och Hanna var med, de var jätte duktiga. Tog lite bilder som jag hoppas att jag kan använda till några Lo´s.
Ha det bra och hoppas vi ses igen
Kramar Eva

Snart har den här...

veckan också gått och det ser ut som en rövarkula här hemma. Badrummet uppe är nästan klart bara vattenrören kvar, det blir jättefint. Nere har de rivit ut och det ser bara förjäkligt ut. Vi har grejer överallt. Känner mig lite stressad över detta och undrar om det kommer bli klart till jul.
Jag har inte hunnit med att pyssla den här veckan så det får bli ett kort jag gjort tidigare. Det är ett kort med stämpel från Bildmålarna som heter Mimosa julgran. Papper från Inkido, jag har stämplat snöflingorna och fäst stämpeln med 3-D kuddar. Färglagt med MCP-tekniken.

 

Jag vill även idag gratulera Åsa som vann Hobbyhärvans julkortstävling hon är även nybliven DT medlem hos Forma Hantverk och hon gör jättefina kort som du kan titta på i hennes blogg www.grotting.blogg.se . Hoppas vi ses snart igen och jag hoppas att jag kan pyssla lite i helgen.
Ha det skönt
Kramar Eva

RSS 2.0