Ja, må han leva.......

Idag fyller min kära pappa 70 år och det ska firas med drop-in kalas hela dagen. Jag bakade tårtor till honom igår som jag varit och lämnat idag på morgonen. Det blev hans favorit tårta, krisptårta med hemmagjord vaniljkräm
....mummmmmmmmssssssss.......

Jag har ju naturligtvis gjort ett gratulationskort till honom också, men innehållet har min syster hemma hos sig ännu så länge. Han kommer att få ett restaurangbesök tillsammans med mamma i present och en flaska gott rödvin. Det är inte lätt det här med presenter när de inte önskar sig något, men att äta gott det vill vi ju alla. De ska få gå till stan´s mysigaste restaurang Smugglaren som serverar hur god mat som helst.

Så här ser kortet ut som han kommer få när vi ska uppvakta honom senare i eftermiddag



Jag har använt papper från Graphic45 och enfärgad cardstock som jag stämplat med kantstämpeln från Inkido samt rinnande kant och prickar från Tingtura. Dekorerat har jag gjort med en hammagjord swirl  av Pearlmaker och lite blandade blommor. Hade inga svarta siffror hemma så då fick jag embossa de jag hade med svart embossingpulver och det gick jättebra, fick göra likadant med bradsen på blommans mitt som jag använt på insidan av kortet.



Stämpeln Det är din.... är från Inkido och Inte gammal... är från Stämpelboden.



Som du kan se har jag använt mycket distress och då i färgerna -brushed corduroy- och -fried brick- och sen har det blivit endel fluid chalks och så har jag gått lös med saxen runt alla kanter. En enkel baksida med en blomma och mitt handskrivna namn.

Ett stort grattis pappa på din 70-års dag, hoppas du får en underbar dag !!!

Sen vill jag bara tacka er alla gulliga, goá vänner som skriver en liten rad för det gör mig så otroligt glad........

Idag visar jag min.....

presentations-Lo och två Halloween godiskorgar inne hos ScrappTorget .....whiiii....det är hur nervöst som helst, man vill ju att det ska bli bra. Tänkte att jag skulle visa min Lo här också, den går naturligtvis i rosa och jag har använt mig av vit cardstock som bakgrund och på den har jag maskat med TH och torrchalks. Har använt rosa minirosor och blandat med några rosa blommor jag fick av min goá vän BellaMio när jag fyllde år. Swirlsen har jag gjort själv med hjälp av pearlmaker. Vill du veta mer om mig så klicka på bilden.



Sen hoppas jag du är nyfiken på mina godiskorgar som mina små tjejer ska få till Halloween och du hittar dem här

En liten påminnelse om att det är en mumsig blog candy inne hos ScrappTorget som du inte får missa. Du har hela fem chanser till att vinna så skynda skynda...............

I helgen var ju jag och min man på Öland, närmare bestämt i Borgholm och bodde på Strandhotell. Det har varit helt underbart, att bara få ta det lugnt ..... och jag som älskar frukost, det var ju hur mycket som helst att välja på... gotti-gott och det är ju inte var dag man äter på restaurang och dricker gott vin.... hihi...

Ha det nu riktigt bra tills vi ses igen..........




En liten höstlik.....

minisemester ska jag och gubben åka på lördag till måndag. Vi ska åka ner till Borgholm och bara ta det lugnt och äta gott och dricka gott. Häääääääärligt!!! Vi ska väl se om vi hittar några julklappar också när vi ändå är ute och åker och inte behöver smussla med påsarna.
Fredrica och Martin är så gulliga, de ska vara här hemma hos de små, så att vi kan åka. Det är inte det lättaste att hitta någon som kan ställa upp en hel helg eftersom det är så mycket aktiviteter på helgerna här hos oss, fotboll och ridning i olika omgångar, sen vill de ju säkerligen hitta på något mer när de ändå få har storasyster hemma för en helg.

Det lär väl klia i fingrarna efter pyssel när jag är borta...hihi....
men jag har ju gjort en del fast det väntar på fotografering men jag tänkte visa ett gratulationskort jag gjorde till en arbetskamrat.... det jobbiga är att när jag satt fast allt på kortet såg jag att det hade varit bättre med en annan färg på bandet till rosetten men men... så här blev resultatet



Papper från Kaiser och blommor från Prima, lite frans band och Blåbärs Tilda som jag gjort om till en liten blomster Tilda med hjälp av Flower Soft.

Sen vill jag bara påminna er om den härliga blog candy´n som du hittar inne på ScrappTorget och sen har Dolliver en tävling där du ska skapa efter en bingo bricka och du har fram till den 31/10 på dig att vara med i den. Kila in och kolla, det är härliga vinster.

Jag vill tacka er för era gulliga kommentarer, det värmer i hela kroppen. Sist men inte minst vill jag önska er en riktigt skön helg och ge er massor med..........

En liten smygtitt..........



Jaaaa, kila nu in till Hobbyhärvans blogg och titta på vad jag har gjort. Detta var superkul att göra.......ps ser ni mig på fotot ???? hihihi

Ni missar väl inte.......och en KAOS

allt som händer inne på ScrappTorget det är både blogcandy och DT-call samt att det är en TÄVLING som Dolliver håller i med härliga priser. Så skynda dig att vara med!!!!

Härom dagen fick jag en underbar kaos-award på posten av Annkan och en så fin motivering att man blir glad i hela kroppen. Så här skrev hon: Jag vill sända en KAOS tillbaks till dig för att du med din blogg inspirerar massor! Det är så trevligt att läsa din blogg - och också små hälsningar som du lämnar i min:-)
Kika in till Annkan och se på alla härliga alster som hon gör.
Så här fin var kaos-awarden jag fick i min brevlåda



Tusen tusen tack Annkan!!!
Jag ska naturligtvis ge denna vidare till tre nya tjejer men jag återkommer lite senare med det.

Idag har jag suttit och målat lite för jag har fått en beställning på fem julkort. Jippie!!! Älskar att sitta och måla, det är verkligen avkoppling för mig.
Ha en riktigt skön söndagseftermiddag så ses vi snart igen...............

ÄNTLIGEN !!!!!!

ÄNTLIGEN är det dags att avslöja den roliga hemlighet som jag och flera med mig gått omkring och burit på!! Idag är det premiär för Sveriges bästa scrapblogg, nämligen ScrappTorget!




Vi är ett härligt gäng scrappare som har som mål att sprida massor av skaparglädje och vi vill att ScrappTorget ska bli den självklara mötesplatsen för alla scrappare. Se till att hänga med för här kommer det att hända grejer!

Jag är jätteglad och stolt att få vara en av inspiratörerna i detta glada gäng med så många duktiga scrappare och kortmakare i olika stilar. Ett gäng som kommer bjuda på mycket härlig insiration.

Så skynda er in på ScrappTorget, http://scrapptorget.wordpress.com/, så får ni se vilka vi är och vad det hela handlar om!

Ha det gott så ses vi snart igen.......

En hemlighet........

fredag den 16:e oktober då smäller det,
då kommer jag avslöja en stor hemlighet........



Nyfiken ?????
Då är det bäst att hålla ögon och öron öppna för
jag lovar att detta vill du inte missa.

Vi ses.........



Tiden går så fort.........

jag hinner inte med och uppdatera så som jag vill, tiden bara flyger iväg. Har haft en liten mini semester fre-sönd och så skönt det har varit. Det var meningen att vi skulle åka till Ullared på shopping men alla stugorna var bokade och när vi sökte stugor i närheten av Ullared var det fullt överallt. Trist!!! Men vi får nog vara ute i bättre tid nästa gång, men det är ju inte alltid man kan planera så långt i för väg.
Så idag bar det iväg till Linköping istället. Jippie!!!! Vi hittade det mesta vi behövde, jackor och skor och lite andra kläder och så värmeljus på IKEA förståss.

Tänkte visa ett litet julkort jag gjort i de härliga pappren från Inkido och med den söta Tilda stämpeln som jag fick låna av Anneli när vi träffades och den har jag naturligtvis färglagt med MCP-tekniken.



Har embossat några Magnolia snöflingor och gjort en bård med hjälp av en kantstans. Ett rutigt band och en snöflinga i spegel glas som jag också fått av en pysselkompis. Tack kära vänner. Insidan har jag också dekorerat, men på ett enkelt sätt men som ändå blir så himla fint. Textstämpeln är från Bildmålarna och den är så användbar, och så här blev insidan.



Hoppas att ni har haft en härlig helg även om inte vädret har varit det bästa, men ibland spelar det ju ingen roll, det är ju ledigheten som är guld värd. Sist men inte minst vill jag ge er massor av kramar för alla fina kommentarer som ni ger mig, det gör mig så himla glad. Ha en skön vecka och så ses vi snart igen.......

Ett litet kort med............

den här lilla underbara stämpeln från Sarah Kay. Papper från Webster Page´s "Savory" mycket chalks och nätband för att få fram det lite slitna. Blandade blommor från bla. Petaloo och så de underbara rosorna och knopparna. Färglagt har jag gjort med MCP-tekniken.



Förra veckan så fick jag iväg några av mina Kaos-awarder som jag ska dela ut och de som har fått post i brevlådan är Hobbydraken och ScrapMi@ . Det är två tjejer som gör så mycket fina alster och som inspirerar mig, de lämnar alltid små härliga hälsningar här inne hos mig och det gör mig såååååååå glad. Så kila nu in till dessa tjejer och beundra deras fina alster.



Jag har ju en tredje Kaos-award kvar här hemma och den vill jag ge till Annkan, men jag har ingen adress till dig så skulle du vilja maila mig på [email protected] så kommer din Kaos med posten.

Jag är nu i full gång med lite julkort och det är så himla roligt, så det kommer bli mycket jul i bloggen framöver men det hoppas jag inte gör något. Sen har jag lite andra projekt på gång så det kommer..............
Ha det nu riktigt skönt tills vi ses igen.........



RSS 2.0