Shaker-kort

Kort i Fokus hade en utmaning på sin blogg där man skulle göra ett shaker-kort. Det var lite knepigt men efter mycket om och men fick jag ihop ett. Har använt guldfärgade mini glaspärlor som ligger mellan plasten . Runt kanten har jag använt en stämpel med blad plus att jag gjorde några själv. Insidan dekorerade jag med Magnolia stämplarnaTilda med hjärta och bänk som är färglagt med MCP-tekniken. Flera bidrag till utmaningen kan du kika på här.

Här kommer mitt kort:

Som vanligt har dagen bara rusat fram, men jag har hunnit med en hel del. Det är så himla skönt att jag är pigg nu och orkar göra saker.
Ha en skön kväll och hoppas vi ses snart igen.
Kramar Eva

Bröllopskort

Idag har mitt kusinbarn Maja gift sig med sin Björn. Jag vill gratulera henne och hennes man och önska dem lycka till. Jag fick frågan från min faster att göra kort till denna dag, och det gick naturligtvis bra. Gjorde ett från henne och ett från våran sida av släkten. Tänkte visa dem för er här och nu...


Här kommer nästaDet var allt för idag för nu är det dags för Let´s Dance och fredagsmys med de små sjuklingarna som sitter nere i tv-soffan.
Hoppas vi ses snart.
Kramar Eva


Alla Hjärtans Dag...

närmar sig med stormsteg och jag tänkte jag skulle göra några kort så att jag inte behöver stressa med dem i sista minuten.
Tyvärr har jag blivit dålig igen, feber och ont i halsen . Amanda har också åkt på samma smeta så vi går här hemma och dräller, orken finns inte till något , hon tycker jag är fruktansvärt tråkig eftersom jag  bara vill titta på tv .Här har jag använt papper från Making Memories och BasicGrey lite punchinella och blommor, bling. Tilda med hjärtan har jag färglagt med MCP-tekniken . På några av hjärtana har jag lagt på lite 3D-lack.

Ha en skön kväll och hoppas vi ses igen snart !
Kramar Eva


Tillbaka i pysselsvängen...

Efter helger med mycket att göra både på jobbet och hemma, samt en veckas influensa känner jag att jag är redo att börja med pyssel igen. Har som vanligt varit ute på min bloggrunda för att hitta inspiration och tittat på mycket fint, för det finns det. Det har släppts massor med nyheter både i papper och stämplar, jag har handlat lite, så det ska bli roligt att använda sakerna.
I helgen har jag gjort en Lo av Amanda och Hannas skolfoto från 2008 . Här kommer den:Har satt Tuffa Tilda stämpeln på hörnet och använt många blandade blommor. De lockiga banden är smala pappersremsor som jag virat runt en tandpetare.
Jag hoppas att vi ses snart igen och lämna gärna en kommentar för då blir jag jätteglad.
Många kramar
Eva


Gott Nytt ÅrJag och min familj önskar Er ett GOTT NYTT ÅR

RSS 2.0