En liten Magnolia....

Jag behöver alltid en almanacka för att hålla reda på allt som jag ska göra eller om det är en viktig tid jag behöver komma ihåg så nu när året börjar gå mot sitt slut och ett nytt komma skall var det ju dags att köpa mig en ny. Var inne på bokhandeln i stan och hittade en där man kunde dekorera sin egen framsida, sååå kul.
En sådan fick det bli.........En stämpel från Magnolia som jag färglagt med MCP-tekniken och papper från Bo Bunny i en härligt vårgrön färg. Enkelt dekorerat med ett fransgarn och sifferthickers så att det går lätt att stoppa bladet i plastfickan.
Jag blev iallafall jättenöjd med min kalender så nu kan 2010 börja.....

Vill bara påminna er om att ta en titt in till Scrapptorget för där händer det något spännande varje dag.Sist men inte minst tack till er alla för era goa kommentarer det värmer så gott i hjärtat.

Nu vill jag önska er ett riktigt
GOTT NYTT ÅR
med massor massor

God Jul.....

Jag vill önska Er alla en riktigt riktigt God Jul och Gott Nytt ÅrDet här kortet blev årets sista julkort och det är en av de nya söta Magnoliastämplarna som jag färglagt i min favorit teknik. Ha det nu riktigt gott och njut av all god mat och ledighet.
Massor massor med............


En helt underbar........

Blogcandy hittar du hos Anneli. Absolut säkert är det att jag vill vara med och få chansen att vinna den här helt fantastiskt fina tavlan som Anneli gjort. Det enda man behöver göra är att skriva en kommentar i hennes blogg och skriva ett inlägg i sin egen blogg eller skriva i sidebaren. Kolla bara här hur underbart fin den är
.....pekar nedåt....När du kikar in till Anneli passa på att titta på allt annat fint som hon har skapat. Anneli har även ett galleri där hon visar fler av sina härliga tavlor. Japp det är bara att njuta.........

Nu håller jag tummar och tår för att lyckan står mig bi
Jag har fått dille....

på att göra ljus, de är så otroligt roliga att göra och det blir så dekorativt och dessutom en superbra present att ge till någon man tycker om eller någon som behöver få lite uppskattning. Jag har köpt mig ett par nya stämplar som är så söta och som jag ville testa på ljus. Den här gången har jag provat att måla med MCP-tekniken på silkespappret och det gick faktiskt ganska bra, det ända är att motivet blir ganska "mjukt". Jag gillar i och för sig när det är i milda toner men lite mera färg kanske behövs.En liten tändsticksask med motivet som jag använt på ljuset. Här har jag satt ihop två små tändsticksaskar och gjort små handtag att dra ut den lilla lådan med.Nästa ljus och tändsticksask har jag gjort idag när jag hade besök av min väninna som ville lära sig att göra dessa ljus. Så synd att klockan rusar fram när man har så roligt och mycket att prata om, men men lite blev det gjort ialla fall. Stämpeln heter Christmas Morning Tilda, hittar ingen svenskt namn så det blir Julmorgon´s Tilda här hos mig.Pappret jag använt på asken är från Inkido och jag har färglagt med min vanliga favoritteknik.
Hoppas ni inte tröttnar på mina ljus för jag kan inte lova att detta är det sista.
Ha det nu gott och hoppas ni kikar in igen för snart är det ju dags att fira 5000 besök med en candy. Yippppiiiiiiiiiiiiii!!!!!
Fönsterdekorationer och ljus........

Hej på er.....
Nu var det länge sedan jag var ute och uppdaterade min sida men jag har haft mycket att göra och tiden bara flyger iväg. Har städat och pyntat huset och rensat och kastat en massa bråte. Mörkret gör ju också att man blir hur trött som helst och när man väl sätter sig om kvällarna så tar det inte så lång stund innan man agerar fågelholk i soffan.
Men idag har jag varit ledig och det har varit sååååååååå skönt.

PYYYYYYYYYYSSSSSSSSLLLLLLLLLLAAAAAAAAAA!!!!!!
Ja a det har jag och tjejerna gjort idag, det blev lite julgrans dekorationer och jag gjorde två kulor att hänga i köksfönstret. Blev så sugen på att göra det när jag såg Heléns inspirationsalster på Scrapptorget. Passa på att gå dit och kika för Helén har en tävling där man ska göra julgransdekorationer. Vinsten är ett kit från Prickiform samt en gäst-DT plats på Scrapptorget.
Jag har använt de härliga papprena från Inkido och snöflingorna som jag stämplat i de rutiga cirklarna är från Magnolia och ordtexturen är från Tingtura.

När jag ändå hade ångan och pysselsakerna framme så gjorde jag ett dekorerat ljus med Magnolia motiv från förra årets julkollection. De är bland favoriterna att färglägga och dekorera dem med. Vill du se hur jag gjort kan du gå in till Hobbyhärvan och se min tutorial. Jag har målat motivet i akvarell.Har du nu läst ända hit så är jag jätteglad för det och jag hoppas att du orkar kika in till Scrapptorget och vara med i tävlingen och i adventscandy´n som du också hittar där. Sist men inte minst så vill jag önska er en trevlig och skön andra advent med massor av varma kramar............

RSS 2.0